fredag 22 januari 2010

Snaggad

Vi gick ispromenad idag.För första gången såg vi vem som plogar den milslånga skridskobanan.Mattes tulpaner blir bara vackrare och vackrare säger hon. Jag tycker dom börjar vissna jag.Medan husse stod och huttrade på altanen och sågade till sneda reglar som ska få golvet att ligga rakt under trappen, skamklippte matte mig.Fy fan, norges fulaste hund, som vi såg hos Skavlan, är ju snygg jämfört med mig! Nu släcker jag och går och lägger mig tills det växer ut igen! Nattsvarta kramar, Ludde

12 kommentarer:

Tessan sa...

Du är inte alls ful! Hur söt som helst....
Må gott grabben!

Kasper sa...

Allt klär en skönhet vet du väl - och inte ens din matte kan förstöra din! ;)
Det var allt en faslig hund, den där norska med punkfrillan. Och den svenska stackaren sen, med sin tunga, tror du dom tagit bort tänderna med flit så att den kunde hänga ut?
Tur att vi ser ut som vi gör!
Natti!

Unknown sa...

jag tycker också att frillan är klädsam - upp med huvudet snygging!

Rudi sa...

Men Ludde då, sparar matte och husse in på frisörsbesöken för dig? Egentligen ska jag väl inte uttala mig,matte har ju sin nyinköpta trimmer ligger och lurar här. Hon pratade om ett försöksvarv på mig i helgen....huh!
Lurviga kramar från mig :-)

Lukas sa...

Du är så jättesöt ju. Matte säger att du ser så klok ut, att du har så kloka ögon - precis som jag. Igår på skogspromenaden tappade Vincent sin pinne som sjönk ner i snön. Han hittade den inte, eller fattade inte att den sjunkit. Han såg jätte"dum" ut, som om han trodde att den gått upp i rök. Till slut gick jag fram och tog upp pinnen åt honom så vi kunde gå vidare. Det tyckte matte var så klokt och förståndigt av mig.Kramkram

Hillman sa...

Du blev väldans söt tycker vi, men det klart tuffheten försvann med saxen. Nedrans mattar som ska klippa en stup i kvarten. Jodå, matte fick en ljusblå idé hon oxå när hon såg vad du råkat ut för. Hon har varit och dragit mig i luggen och talat om att nu är det snart dags, fy bubblan jag som gillar min lugg. Den behövs så jag slipper få snö i ögonen.

Taxkramisar.

Edith sa...

Jag tycker du är supersnygg Ludde hur än matte klipper dig. Du ska inte deppa för det. Pariserkramar.

Eleni (Tidus matte) sa...

Vilken vacker vovve, och en blick som verkligen skjuter rakt in i hjärtat :)

taxenmilton sa...

Hussen är klen , orkar bara musa med mig, Skönt smyger med att matten kan!!!!!!!!!! kanske slippa ett tag.. Kramis Milton

Stella sa...

Asså, jag vet hur det är Ludde, det tar tid att bo in sig med en ny frisyr, men jag tycker att du är lika fin som alltid, så du vänjer dig nog!!

Hoppas att ni har en mysig helg!

Sigge sa...

Det har sina fördelar me att ha en päls som bara kräver spainpackningar.
Här klipps ingeting tack o lov men du är i alla fall lika snygg som alltid.

Malte och Snoken sa...

men plutten! matte vill slå armarna om dig o krmas länge när du ser så där gullig ut! (spring o göm dig ludde!) du blir jättestilig luddludde, matte ser ut att ha snits o bra grepp där!
slafsing!