onsdag 6 januari 2010

Flaten

Vi har en liten liten sjö hemma som kallas Flaten.Idag gick vi runt den på isen och på hemvägen, genom Centrum, träffade jag Saskia. Hon är också blandis och hon hade med sig en tjejkompis också. En Bichon Frise. Saskia är kul, men hon blir rädd när jag viftar med mina stora tassar, för en stor hund slog henne över ryggen när hon var valp. Bichonen bara skällde för hon tyckte jag var stor och läskig, så jag gick hem och tinade upp mina mustascher i stället för att stanna och busa. Blöta pussar, Ludde

5 kommentarer:

Rudi sa...

Se där, panoramabild! Tjusigt! Jag vill också ha en sjö!

Kasper sa...

Hihihi - flataste sjön vi har sett! KLART att den heter Flaten!

Himlans mysig vedspis ni har i köket. Matte minns när hon också hade den - men det var inte i det här huset.

Kasper sa...

Inte hade matte DEN spisen inte, men hon hade EN spis. En annan...

Hillman sa...

Va härligt att gå på promenix där det är alldeles vitt och slätt, vilka race man skulle kunna göra där. Kul att du träffat ett par tjejer men ett gott råd, lägg dig platt nästa gång för annars kan du gå sta och få ett likadant ärr som jag på nosen. När jag var liten så fick jag ett nafs i snoken, det ser ut som ett v fortfarande och ändå var jag bara en sex veckor när det hände. Det lärde mig att fruntimmer kan man inte lita på.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

vilken flat o fin bild på flaten!! vem vill inte bli daskad av en stor tass? ja somliga har inte vett att leka ordentligt!!
slafs på blötmuschen