torsdag 21 januari 2010

Taxar och ankor

Idag var det en sån där dag igen när dom skulle handla mat!Gissa vem som inte fick följa med?Till svampskogen fick jag följa med i alla fall!Det går bra att springa fast det inte finns några fält.Va! Ska jag komma?OK - jag kommer!Hörru! Får jag nå´n godis nu!Matte kanske har.Va! Inte du heller?Då får jag väl greja med den här pinnen i stället.Släpp pinnen kärring! Den är faktiskt min! När vi kom hem bakade i alla fall husse nya kex idag.Hjärtformen hade släppt i en lödning, så det blev taxar och ankor i stället, men dom smakade lika bra. Det var ovanligt välgödda taxar... Mumsiga pussar, Ludde. PS. Idag funkar filmsnuttarna i gårdagens blogg, så det var något knas hos blogger... DS

8 kommentarer:

Tessan sa...

MEN ser inte en enda "low key" bild på dig...= underexponerade...Snön är för mysig eller hur! Minns inte när vi hade så mycket och såååå länge!! Nu ska jag sova NATTI NATT!!

Kasper sa...

Tjusiga taxar din husse bakat! Han kan verkligen sina saker! :D
Jaså, ni var i svampskogen. Hm, låter lite väl optimistiskt tycker jag, men leta kan man ju alltid...
Och nu har vi tittat på rejsfilm - såg härligt ut!
Natti!

Edith sa...

Hjälp vad mycket snö du fortfarande har. Nu har jag tittat på din film ... du verkar ha roliga lekkompisar. Din husse är en baddare på att baka kex. Hoppas du också fick smaka. Pariserkramar

Malte och Snoken sa...

hrm hallå där! vi ser nog att det är grisar!! nog för att matte kallar oss för smågrisar men detta var fräckt! matte har sett att det finns kakformar i form av taxar på nätet o varit sugen att köpa! kanske blir taxpepparkakor till nästa år!
slafsiga smul mums kexpussar

Edith sa...

Oh vad knäppt. Det var matte som trodde att det var kex för mattar och hussar och så var dom till dig allihopa. Jag ska be matte göra såna till mig också. Ha det så bra!

Rudi sa...

Smaskiga, välgödda taxar det där! Men de där ankorna ser ju alldeles för små ut, bakade husse till någon chihuahua-kompis du har kanske:-)

Sigge sa...

Grön av avundsjuka!
Jag vill också ha två plåttar smarriga kex.
Allra helst vill jag äta upp alla på en gång också

Hillman sa...

Va sjutton har inte matte eller husse godis med sig på promenixen, de är väl som min matte när vi var till Sälen glömde viktigheten hemma.

Taxkramisar.