måndag 18 januari 2010

33 kilo

Husse ringde och fick en verkstadstid nästa måndag. Problemet är att om vi har motorvärmaren på innan vi ska åka så startar skitbilen knappt, och sedan går den bara på 3 cylindrar. Om man istället startar direkt när den är kall går den som vanligt... Det gjorde vi idag, så nu vet vi att jag väger 33 kilo och har köpt en påse grisöron.Vi åkte till svampskogen och nu var det inga jägare där, och en traktor hade kört upp fina julspår att gå i.Matte tog med stavarna så hon inte drattar på ändan.Jag springer lika gärna bredvid vägen.När matte ropar så kommer jag fram ur skogen.Om jag skyndar mig på fram till matte så får jag godis också. Godispussar, Ludde

6 kommentarer:

Rudi sa...

Så du har en mer balanserad matte idag ser jag.Svårt att putta omkull dem när de inte har skidor på. Du verkar att ha skött dig bra idag, och så fått gotta också. 33 kg...jag vägde 26 i somras, men nu väger jag nog bara 24-25 tror jag.
Godispuss tillbaks!

Giah sa...

Vilken stor kille du blir!!!
Vist är det topper med traktorspår i skogen :)
Jag och Sigge var och kollade in "mina" spår ;)

Skönt att lilltjejen fick va hemma och JAG följa med!!! Brukar tyvärr bli Alyza som följer med matte mest nuförtiden...Behöver socialiseras säger matte...Behöver jag med så det så...Vill ALLTID följa med ;)!!!!

Nospussar Giah

strövelstorpslagottona sa...

Hoppsan då, det var mycket Ludde det. Men så är du ju en gåva till mänskligheten. Håll för tusan vikten, fast när vi tänker efter har du väl inte vuxit färdigt än, eller?
kilopussar

Malte och Snoken sa...

å vilka språng du tar! godis-språng!
hur vet man att du väger 33kg bara för att bilen startar? delar man bilens vikt med hur mkt grisöronen vägde o dividerar det med hur mkt snö som kommit o hur många gånger husse svurit över bilen o fram får man luddes vikt? märkligt...
fast kanske bara kanske att ni åkte iväg någonstans å handla där det fanns en våg...(det tror matte men vi är skeptiska o klurar fortfarande på det matematiska problemet)
slafspussar

Hillman sa...

Va stor du blivit och så har du lärt dig att komma när din matte ropar på dig, du har blivit en riktigt duktig voffsing.

Min husse tror att det är någon givare som är fel på eran bil, eftersom den får tokspel när värmaren är på.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Hm, annars brukar det väl vara tvärtom, ja med bilen menar jag. Hittade du nåra svampar ?? Malte och Snoken måste vara matte genier, skall klura som om jag får ihop det, hm hm . 33 kilo bara gose Ludde, inte dumt min matte får nöja sig med lite mindre. Nosgos Milton