söndag 10 januari 2010

Slafstassar

Jag gillar inte riktigt att det blir sn massa snöbollar mellan trampdynorna när jag kutar i snön.Matte brukar smörja in mina tassar med tassalva, och då fastnar inte snön lika lätt.Om den inte luktat så gräsligt hade hon fått smörja in mustascherna också.Nu får jag sitta innanför ytterdörren när vi kommer hem tills dom smälter i stället. Snöpussar, Ludde

12 kommentarer:

Kasper med matte sa...

Va - släpper dom inte in dej till kaminen för att smälta mustascherna!!?? Hehehe...
Borde vara lag på att mustascher ska smältas framför kamin och inte framför en ytterdörr!
Natti ;)

Tessan sa...

Visst är det aj aj med klumpar mellan tassarna....! Ska säga att Dante är stor, väger nu 41 kg och är 11 månader! Tror att matte kan vara lika lång som mig på ett ung.169 cm över havsytan!

Puus på dig...

strövelstorpslagottona sa...

Tassalva är jättebra. Men det måste ju finnas mustaschsalva okså? Kanske sån där vax som människomännen anväder? Mamsen sprayar "stannakvarbalsam" på oss. Doftar härligt och räcker med ett spray i flera dagar.
pussar

Ludde sa...

Till saken här att vi har värmegolv i hallen, så det är inte bara muschen som tinar...

Elliot sa...

Vad skönt med tass-salva, till mig kommer det en på posten imorgon.
Jodå , jag har redan börjat inspelningen av nästa Stjärnorna på slottet :-)

Edith sa...

Vad jobbigt med snöbollar mellan trampdynorna. Har aldrig prövat på det, men jag kan tänka mig att det är obehagligt. Igår när vi åkte tillbaka till Paris fick jag gå ut och rusa runt lite i snön en stund. Det var härligt. Ha' det!

Malte och Snoken sa...

Nä men lilla gubben då får du sitta i hallen o vänta på våren o takdroppet!! våran matte är så fjantig o vi har så små mustascher att hon smälter våra muschar med handens värme. Men fiffigt det där med salvan. Anv ni sån där vax som sigge säljer eller? vi har bara smörjt med olja för narigheten liksom plus god aloevera som vi slickar i oss som mellanmål när matte inte ser...
slafspussar

Malte och Snoken sa...

va? säckpipa? hur då??? vi förstår ingenting!! inte skulle vi smärta slanka taxar påminna om säckpipor!! (matte håller med om att instrumentet påminner mkt om säckpipa!! bra jämförelse!)va tror ni om en konsert ihop med prins Frans o hans matte som spelar nosflöjt?!

Hillman & Illerson sa...

Det är klart att du ska sitta vid brasan när du ska tina skägget, här går vi raka spåret till brasan när vi varit ute. Inte tal om att vi skulle sitta vid ytterdörren, nä där går gränsen.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Ring hundombudsmannen!
Så klart du ska tina vid kakelugnen!
Jag anlägger ju skägg ibalnd men eftersom jag inte har såna där stiliga mustascher som du tinar de jätte snabbt.

taxenmilton sa...

Klumparna är inte roliga, men matten tycker att det är värre med mina muschar, för dom är så långt nere när jag luktar på goda aromer, ofta på pink saker, och när vi kommer hem vill jag sitta i knät o gosa. Äckligt tycker min matte då, hon vill inte ha pussar. Annars tycker jag att vi funkar ganska bra, Mycke Musschar pussartill dig Ludde du förstår iallafal Milton

Rudi sa...

Jag har aldrig testat att ha mustasch. Kanske skulle se fånigt ut på mig? Sigges tass-salva använder min matte på sina egna tassar. Jag är så macho så jag äter upp om jag får isklump i tassen i stället!
Fjuniga pussar från mig