söndag 24 januari 2010

Allt på en gång

Oftast händer inte så mycket när vi är ute och går.Man får verkligen leta djupt för att hitta något.En eller annan pinne brukar gå att hitta också.Idag fanns det fullt med godis på vägen!Granarna är fortfarande fulla med snö.HALLÅ! Det är mig du ska fota!Men vem har stökat till så här?Plötsligt sprang det iväg tre vildgrisar från utfodringsplatsen. (Lättare att se om du klickar på bilden)Det var knappt att jag hann se dom.Sen gjorde jag dagens fynd!Vilken stilig klöv!Den har jag gömt undan till nästa gång vi är där. Vilda pussar, Ludde

12 kommentarer:

Arlo sa...

Vilken fantastiskt spännande och givande prommis idag då!Vildsvin och klöv och gotta på vägen. Bara att gratulera!Och att din husse är så supersnabb att fatta kameran så grisarna fastnade på filmen. Det har inte matte lyckats med än trots otaliga försök.
I natt kommer du att drömma fina drömmar, Sov gott!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Woow, vildsvin, va spännande, men akta dig, det är en ilskna jäklar. Fasen Ludde , det var ju rena kinderägget för dig idag,tre överrakningar på en gång svin. gottegodis och klöv, och så säger du att det inte händer något ... :-)
Elliot

Kasper sa...

Vådlig prommis, det där! Matte hade INTE velat se några vilda grisar, säger hon. Och det där gottiga - nja, undrar vad lilla maggen säger om det? Men KLÖVEN - vicket FYND!!! Grisöra, släng dej i väggen!

Malte och Snoken sa...

å vilken fullspäckad spännande promenad! kanske att det var vi som sprang där i skogen för matte brukar kalla oss för sina vildsvinskultingar!! å vilken härlig klöv! men inte lämnade du väl den där i skogen1 du skulle vägrat släppa den! å hela vägen full med godis, en hel hög! vilken drömpromenad!!
slafspussar

Giah sa...

WOOOV vilken promenad!!! Jag hade gärna varit med ;)
Inte hittade jag något gott inte på min promenad idag...
Några rådjur är väl vad vi träffar på då och då...Men dom får jag INTE jaga...Trist matte jag har!!! Inte är det bättre med husse heller :( ingen av dom vill ha mig jagande, inte ens spårande efter vilda djur (inte tama heller)

Nospussar Giah

Edith sa...

Snacka om spännande promenad. Att se grisarna måste ha varit hur kul som helst. Ville du inte jaga dom? Klöven var urtjusig. Hoppas du hittar igen den på nästa promenad. Pariserkramar

Lukas sa...

Wow! Vincents pinnar ligger verkligen i lä! Själv går jag bara framåt, framåt, letar inte efter något och hittar inte något. Men den gör Vincent - både letar och hittar. Och du Ludde hittade en klöv! Herregud var är resten av grisen?
Pusskram

Lukas sa...

Ludde! Jag har bytt adress till stadshunden.blogspot.com bara för att :-)

Kvällspussar

Sigge sa...

En del de fyndar verkligen.
Vilda grisar har jag ju sett ofta.
Matte är lätt grön av avvund.
Så många gånger som hon försökt fånga dom på bild men aldrig lyckats!
Älgklövar brukar jag hitta men nån vild grisklöv har jag inte lyckats med.

taxenmilton sa...

Det var verkligen en lyckad promis, och vikken jätte hög med godis, själv har jag bara hittat goa lukt ställen. Glöm nu inte vad du gömde klöven !!! kvällsgos Milton

Hillman sa...

Vilken skön stil du har, min matte skrattar gott åt din uppsyn, för där syns vad du tänker säger hon, mera förklaring fick jag inte. Det syns att det är tax i dig, för gladare hund får vi leta efter, en riktig spelevinker, det är prexis vad du är.

Taxkramisar.

Hillman sa...

Jag glömde svinen, var nog så uppåt av min mattes utrop att jag glömde tala om att de där svinen ska du akta dig för. De är inte att leka med, vassa betar och de drar sig inte för att jaga dig.

Taxkramisar.