söndag 11 april 2010

Vanlig promenad

Vi åkte till svampskogen idag, och det gick utmärkt att gå på den vägen. Det fanns lite snö kvar där granarna står som tätast.Matte gjorde snöbollar och kastade.Lätt som en plätt att fånga dom!Blötte till och med tassarna lite för att visa att jag inte BARA dricker. Nu väntar jag bara på att Coco ska komma på middag... Snöiga pussar, Ludde

5 kommentarer:

Malte och Snoken sa...

Vilken väder skillnad hos oss o er! Du jagar snöbollar o vi har jagat koltrastungar! Matte skrek välvalda fula ord åt oss när vi gjorde det men det var roligt iaf!
vårpussar

Wille sa...

Du har en del snö kvar ser jag. Vad kul med snöbollskastning. det5 gillar jag ocksp. Men nu är det nog slut med det för den här gången, för nästan all vår snö vi hade har smält bort nu !

Sigge sa...

Snöbollskastning är lika omodernt som snörullning!
Nu är det spa som gäller och jag ser att du är på gång att lära dej.
Snart kommer du att förstå hur underbart det är.
I dag startade svamphundsjobbet på allvar

taxenmilton sa...

Ludde, matten höll på att dåna,när hon såg vad jag letade efter under skåpet jo där låg en mumifierad köttebulle, och matten har städat massor med gånger sen hon serverade köttebullar. Jag brukar få smaka när dom är nygjorda men tycker inte det är så gott, men den här smakade härligt.Tror nog att det är Flisan som tappat och "glömt" bort att ta upp. Visst är det härligt att se snöhögarna vissna Kram Milton

Hillman sa...

Jag tycker mest att det ser ut som du tycker att det är läskigt med det blöta, för så där gör brorsan lyfter tassarna som en katt och skakar av dem.

Taxkramisar.