fredag 16 april 2010

Omväxling

Vi åkte till svampskogen efter fikat när det hade slutat regna.Det tar en dryg halvtimme att gå till stället där de matar grisarna och rådjuren.Nu är det nästan så jag blir svettig ute i skogen.Men vadå? Jag har ju bara varit borta en kvart - och inte hörde jag att ni gallskrek på mig heller. Skitmatte! Nåja, ikväll ska vi hem till Nisse som fyller år. Då blir det säkert något smaskigt...

12 kommentarer:

Malte och Snoken sa...

grattis på nisse!!
matte undrar vad det är för fel på den muntra färgen gult? ; )
Ja oj va luddsingen har rejsat i skogen o hört dåligt! perfekt promenad i taxöron!
slafs

Kasper sa...

Jaså, du gjorde en egen liten utflykt. En ynka kvart är väl inget att bråka om! (MIN matte bråkar om tre minuter, så du är faktiskt förhållandevis lyckligt lottad i det här avseendet också!!)
Ha nu en mysig fredagskväll med Nisse och smaskig mat. :)

Arlo sa...

Rejsat ensam i skogen, jaså! Men vad ska dom skjutsa dit dig för om du bara ska gå i deras fotspår hela tiden? Ha det skönt i kväll!

Alyza sa...

Du har ju oxå haft en härlig skogspromenad :)
Vad gör du på egen fot i skogen??? Jag har inte vågat mig iväg än...

Korv och blodpuddingsträd vill jag oxå hitta...VAR VÄXER DOM???

Alyza (Mamma Giah sover redan)

strövelstorpslagottona sa...

Trevlig helg säger vi
pussar

Elliot Kung af Upphärad sa...

Grattis Nisse säger vi oxå. Jag tror att du får massor med gott på kalaset, Ludde. Sno gärna en bit till mig :-)

Wille sa...

Vilkenb skojig dag du haft. Men jag säger som Kasper, en ynka kvart är väl inget att bråka om. Jag har också varit och busat i skogen idag, men framförallt har jag fått hålla reda på alla min människor. Det var jättejobbigt ska du veta för de var 3 st. Min kompis hade bara en att hålla reda på.

Sigge sa...

Slutat regna?????
Slapp ni äckelsnön?
Vadå en liten utflykt på egen tass, tänk vad människor alltod ska vara känsliga!
Se upp bara vid den där utfodringsplatsen så det inte är jägare där. Tänkte ifall det är såna med dålig syn som tar fel på dej och vilda grisar.

taxenmilton sa...

Nä man kan väl inte höra allt. skönt att det inte kom massa regn på er, här var det varit så och så, Ha det gott i helgen önskar Milton

Lukas sa...

Min matte är så avundsjuk på att du kan springa lös och vara borta i en hel kvart. Matte släpper aldrig mer kopplet efter att jag sprungit bort två gånger. och varit borta länge. Alldeles nyligen blev en av mattes vänners finaste champion överkörd, då han hade fått springa lös i skogen. Han försvann, kom ut på en väg, blev överkörd och så svårt skadad att han var tvungen att avlivas. Det var så hemskt. Matte skulle aldrig förlåta sig själv om nåt sånt hände mig. Men jag älskar att få springa fritt ibland. särskilt på Orust, där jag har en speciell plats där dom törs släppa mig.

Hillman sa...

Tänk va ivriga mattar är när man inte kommer direkt som de ropar, du är ju som jag tax menar jag och vi har ett annat tänk. Kommer kallad fast ej strax, ty född till slav är ingen tax. Det ska du tala om för din matte, så förstår hon säkert när du inte kommer bums.

Taxkramisar.

Edith sa...

Vad modig du är som tar en egen sväng i skogen. Det är klart man inte har tid att lyssna på mattes och husses rop när man är fullt upptagen med sin egen utflykt. Ha' det så bra! Pariserkramar