fredag 9 april 2010

Ring och gos

Kan meddela att det ringa problemet jag hade är löst.Ja ja - löst och löst, det är i alla fall vältuggat.Fredagsgos med matte framför Så ska det låta efter att ha slukat grisörat. Zzzzzzzz, Ludde!

6 kommentarer:

Hillman sa...

Vi har oxå kikat på så ska det låta men ikväll tyckte vi mera att det liknade så det låter, ajaj mina musiköron kullrar av. Taxar är väldigt musikufiska och det var falskt så det tjöt i öronen, ja inte han Körberg för han kan ta ton och inte hon Pernilla för hon sjunger bra. Vi gillar sång men då måste de kunna sjunga det där lät mer som matte och hon sjunger hellre än bra men bara när vi är själva hemma utan någon annan tvåbening.

Taxkramisar.

Kasper sa...

Se där ja, du har ju lyckats riktigt bra med ringproblemet!
Om matte inte hade haft den rygg hon har just nu så skulle hon nog också gå på den där mässan, och på söndag får vi gäster hos mej, dom åker till mässan och oss ända från Kungälv. Det var förresten hos dom som matte hämtade Petrus när han var en liten, liten kattvalp. Många år innan jag var född.

Stella o Doris sa...

Va skönt att du fick kläm på ringen, de där ringarna är våra favorit tuggisar, brukar räcka ganska länge faktiskt!!

Ha en fortsatt mysig helg!

Elliot Kärlekskrank Kung sa...

Du är rolig du Ludde.... På tal om ringar... jag har haft lite kärleksproblem i dag, blev så där störtförälskad i en liten brud, men vad hade jag för det??? Nada.... Nej jag får hålla mig till Dorran hon är i allafall trogen :-)

Malte och Snoken sa...

det var ett vältuggat problem kan man säga! men när man tuggar problemen så löser de sig!
slafsoussar med grisöresmak

strövelstorpslagottona sa...

Problem är till för att tuggas brukar vi säga. Tror att Kungen Eliott håller med.
helgpussar