torsdag 15 april 2010

Ensam igen

Jag gick upp ganska tidigt idag.På morgonpromenaden var inte blåsipporna vakna ännu. Husse och matte åkte och handlade sedan medan jag passade huset. Visst är det praktiskt med extrapriser!Matte köpte en hel falukorvsring till mig och två paket med blodpudding också.Korven smakade prima, och Blodpuddingen fick jag till middag idag.Dessutom var det ett träd på promenaden som hade både korv- och blodpuddingsblommor. Måste vara en slags specialympning.Blåsippor finns det annars gott om nu när solen väckt dom.

10 kommentarer:

Arlo sa...

Jo, nu blommar både sippor, korvträd och blodpuddingsbuskar. Visst är våren bra på så sätt? Här i Julita finns ett ympat träd med blandningen korv/ost, det är en raritet har jag förstått. Smaska på!

Tessan sa...

Jösses så mycket av allt det blommar hos er!! Primo får INTE läsa detta för han ska INTE ha ngn korv och annat i träden...han går upp alldeles för lätt i vikt! Vilka ställen ni har där hundar få gå lösa...jösses jag skulle nog vara alldeles för rädd för hundslagsmål, men det verkar ju vara hur lungt som helst....??
Nu till kojs!
må gott

strövelstorpslagottona sa...

Skynda dej att ta ett skott från den där braiga busken och skicka hit. Här växer inga såna.
pussar

Wille sa...

Ja skicka gärna ett skott av busken till mig med ! Det låter som en perfekt blandning. Nu är det ju vår så dte ska ju planteras nu det som alla andtra antar jag !

Kasper sa...

Jag vill också ha ett skott!!! Vi bor ju i samma växtzon, så det ska väl gå bra...

Elliot Korvtjyven sa...

Näää...men, vad skådar mitt norra öga!!! En HEL falukorv!!!! Jag kommer på direkten så kan hon känna hur det känns att vara utan mig, SnålKulan.
Och du behövde inte ens stjäla den,suck... men men, det kanske är därför du får den :-)

Sigge sa...

Här är blomningen på sluttampen.
Jag vet att när svampen kommer på allvar då slutar alla buskr och träd att blomma.
Skottvång ska jag till flera gånger
10 juli kolmiletändning kl 11
28 augusti gruvans dag 10-16
11 september kolmiletändning vid Galltorp (500 meter från gruvan) då blir det lite extra för Sofia Karlsson (vissångerskan) ska tända milan vet inte om hon ska uppträda också.

taxenmilton sa...

Skulle bara säga Ludde middagen igår bestod av: matten åt fiskpinnar, hussen åt blodpudding och själv fick jag lövbiff och lite ost i min mat. Alla var jätte nöjda, kanske att man kan så ett lövbiff träd???. Du kan väl fråga hussen din. Ha en jätte fin Fredag med massor med gos och god mat Milton

Malte och Snoken sa...

näe nu packar vi väskan igen! falukorv o blodpudding minsann!! å härhemma måste man dansa för å få lite leverståhej! skiiitmatte säger vi bara!
slafspussar
(jättefina bilder på blåsipporna!)

Hillman sa...

Mumsigt smaskens, jag tror vi flyttar ner till dig Ludde. för du får alltid en massa smaskens att äta. När jag säger det ser matte lessen ut, så vi får nog stanna, matte kanske bjussar på någe gott den här helgen.

Taxkramisar.