torsdag 31 mars 2011

Torsdag!

Nu har faktiskt vädret blivit lite snällare.Jag har legat på altanen och tuggat ben i solskenet.Mattes goda plättar värmde till middagen.Hopvikta, tuggvänliga med äppelmos i smakar bäst.Mums! Mumsiga kramar, Ludde!

4 kommentarer:

Arlo sa...

Jamen har du fått plättar IGEN??? Fy vad avis jag är! Fast jag såg att matten tog ut mina våfflor ur frysen i kväll. Då blir det nog bra träning i morgon. Jag gör precis vad som helst för kolhydrater!

Tessan sa...

Jaha du här smaskas det smarrigt som alltid:) Stackars dig som inte har en snickrande husse i huset! Men han får som sagt vila sig i form så han orkar bygga en alldeles speciell och fin hundkoja till dig;) Vad synd att jag inte läste detta om att samla päls förrän idag det hade blivit många bon av Primos hår som åkte av igår!
Kramis på er alla!

Kasper sa...

Nu äntligen har matte fått åtminstone lästid! (Fast åt mej har hon minsann inte bloggat, bara åt sej.)
Nu har hon skrattat år packleadern, och så har jag suktat över dina plättar!
Fast jag fick en potatisbulle - varför har inte matten lagt upp bilden på den? Borde hon klara på fem röda!!!!
Hoppas hussen är bättre i armen!

Hillman sa...

Aha, du har fått plättisar, här serverades det tunnpannkisar eller som matten säger hundpannekaka, hihi. Torsdags mat för oss jyckar är pannekaka av något slag, tjock på spisen med fläsk smakar bäst men visst tunna, tjocka i ugnen allt går att äta. Jag lever efter samma principiper som min reservmorsa, går det att tugga går det att äta, hihi.

Taxkramisar.