måndag 14 mars 2011

Markering

Gick ett varv runt sjön idag med husse. Matten hade bytt gympadag till måndag den här veckan.Jag markerade att de här hästarna var mina nu, för JAG hittade dom faktiskt här. Jag skulle kunna låta dom springa på Täby och tjäna en massa kosing på dom, men frågan är om hussen skulle orka hålla sig kvar i sadeln ända till målet??? Kanske inte var nån bra ide... Fundersamma kramar, Ludde

4 kommentarer:

Arlo sa...

Men sätt matten på dom i stället. Hon håller sig ju i form med jympan! Hussen verkar ju vara lite slappare. Han kan sköta placeringen av vinstpengarna (är han inte ex-bankir?), matten rider loppen och du spenderar förmögenheten på grejer (visste inte att du var så attans fattig på grejer, stackare). Så...klappat och klart! Bra jobbat att markera kusarna, polarn!

Kasper sa...

Nu du, så ahr jag äntligen fått lite fart på matte! Så nu har vi läst om din mattes nyklippta hår, om Saskiatjejen och så har vi beundrat ditt öronflax när du demonstrerar paddinmpregnering.

Tycker Rudi verkar ha jättebra förslag om handhavandet av dina nya hästar!
Fast du kunde kanske välja nån annan bana, det finns ju faktiskt dom som är så lata att dom låter hästarna springa mens dom själva bara sitter bakefter i en vagn!

Edith sa...

Det där med att tjäna pengar på hästtävlingar låter ju lukrativt. Fasen också att jag inte tog med mig några Camargue-hästar. Men matten är ju lite hästrädd så vem skulle ha tränat dom? Colliekramar

Hillman & Illerson sa...

Kul har du blivit hästägare oxå, hihi. Skulle tro att du inte får besök av Sigge i alla fall, hihihihi.

Taxkramisar.