måndag 21 mars 2011

Rapport om den enarmade banditen

Hussen ber mig tacka för alla uppmuntrande kommentarer!Min snälla människobror Jocke kom förbi med en massa plockmat som husse kan tröstäta! (Mycket bättre än blommor)Matte dukade upp det som en tapas-lördagsmiddag.Gissa om det var gott?Stackars husse - gör det mycket ont?När han letade efter en T-shirt som han kunde ta på och av själv, dök den här upp, inköpt för nästan 20 år sedan, i storlek XXL. Vad tänkte han på när han köpte en sån?Lite njuter han av att få sitta ute i solen, men han hoppas få börja snickra och måla med vänsterhanden snart. Tills vidare går jag ut med honom kortare promenader med vanligt koppel när matte har klätt på honom och och knutit kängor och sånt. Måndagskramar, Ludde!

6 kommentarer:

Lyckopiller sa...

Ooops hur det kan gå....vilken tur att husse mår bättre nu och att du sköter om han så bra! Skicka en massa Cruellakramar till han så blir han nog snart ännu bättre!

Sigge sa...

Skönt att det verkar som om det går åt rätt håll med husse.
Snart är han nog sitt gamla vanliga jag igen ska du se.
Men du Ludde.......... det där förbaskade flexikopplet....släng det i soptunnan, där passar det bäst!

Arlo sa...

Sicken tur att din husfolk inte är av den långsinta sorten utan bjuder dig på tapas i stället! Hälsa hussen att han kan gott vila både höger och vänster ett tag och bara njuta av vårsolen.

Kasper sa...

Ja, vad tänkte hussen på när han köpte tröjan? Om du hade funnits då hade jag trott att han menat att du också skulle få rum i den. ;)
Men nu var den ju bra att ha.
Massa smarrigt hussen fick, och tänk att du fick smaka.
Ser i alla fall skönt ut där i solen, men antagligen kommer han att drömma om hammare och spik i natt!

strövelstorpslagottona sa...

Men oj då mycket det är som har hänt sedan vårat förra besök. Stackars Axel som fick axeln ur led. Tur att han hade dej med sej, eller?
Nu skickar vi massor av kryapådej hälsningar till din husse.
pussar

Hillman sa...

Ja, nog var det mycke bättre än blommor för de går inte att äta inte ens för oss fyrbeningar, hihi. Hoppsa att din husse mår bättre nu och inte har så ont.

Kryapåsigtaxpussar till hussen och massor me taxpussar till dig och matte.