söndag 27 mars 2011

Ludde i buren?

Nej då! Jag har inte blivit satt i buren, även om det ser ut så.Jag fick tipset av Kasper att samla den överblivna vinterpälsen i talgbollshållaren så att småfåglarna ska kunna få det varmt och skönt i sina bon.Den blev full på ett nafs, och nu får vi se om jag blir poppis som holkinredare... Luddiga kramar, Ludde!

5 kommentarer:

Arlo sa...

Ludde-ludd runt små frusna fågelungar - en given succé! Lyllos dom som får växa upp i sån lyx!

Stella sa...

Klart att fåglarna tycker det är skönt :-) Nu är ju risken att min päls ryker för att matte vill göra boråsfåglarna en tjänst...

Sigge sa...

Min päls brukar hamna i tussar på buskar i skogen.
Hoppas att fåglarna gillar den också, i min närmaste skog brukar någon hänga ut en massa vit päls i ett gammalt talgbollsnät.
Man ska hjälpa sina vänner..........

Kasper sa...

Äntligen har matte samlat sig till en kommentars- och inte bara läsrunda! Det har varit lite mycket för henne att göra. Och det är det fortfarande, säger hon. Hrm... hon bara SITTER, tycker jag.
Va fint att du också månar om fågelungarna. :) Dom ska vara glada för att vi finns, tycker jag! Det är dom nog också. :)
Jag har fått mer snö, men det mesta är borta igen. Och vet du - i morgon ska jag åka hem till Mollie! :)

Hillman sa...

Du höll på att skrämma slag på mig, jag trodde nästan att de satt dig i buren för att du gjort någe fuffens, hihi. Fast när jag började läsa så fattade jag va det rörde sig om, det var bara pälsen som satt där, hihi. Nån sån där pryttel har inte matten, så hon får nog göra något annat att sätta upp min päls i, för den ryker nog när som helst, hon snackade om den igår men snuvan gör att hon väntar. För min del kan matten få va snuvig så länge som det är kallt i alla fall, hihi.

Taxpussar.