måndag 21 december 2009

Mums

Man måste vl bryta mönstret ibland.I morse kände jag inte alls för att gå ut, så jag låg kvar utanför duschen fast matte och husse gick ned i köket.Det är ju ingen värmebölja ute precis. Matte sa att jag inte fick någon frukost förrän jag varit ute så jag fogade mig i det oundvikliga.När jag ätit färdigt frukostköttbullarna och leversåsen, spände jag taxblicken i matte.Raskt fick jag en assiett med kalvtunga också.

I dag fick jag passa huset
flera timmar medan de var iväg och hjälpte tomten.Sent efter sista kvällsrundan provade vi julskinkan. Nattkram, Ludde

6 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Det var som sjuttsingen så kallt ni har. Vilka istappar!!!! Fattar varför du inte hade lust att gå ut. Men man offrar ju sej för käk. Tunga och julskinka, helt outstanding voffar vi.
Mamsen vill att ni talar om något speciellt ni har på julbordet. Skriv det i våran blogg.
julpussar

Kasper sa...

Oj, så gott det låter!! Men det gör det ju alltid hos dej, låter gott alltså. Hos mej bara låter det, liksom. :) Men i morgon blir det bra tror jag, för då ska matte storhandla. Julskinka bland annat. Och jag SKA få gott käk, jag också, det lovar hon.
Men såna istappar! Det har inte jag! Väldigt kallt, och väldigt mycket snö på taket, men jag har bara istapper i närheten av fläktutsuget, än så länge.
Oj, så trött jag är! Och jag som måste upp ganska tidigt för att ta emot trädfällarna!
Natti!!

Stella o Doris sa...

Vilket liv du lever, massor med snö, köttbullar, tunga och julskinka, här sitter vi med snålvattnet droppandes :-)

Puss o kram hela dan

Malte och Snoken sa...

kanske du kan lära oss den där spänna i ögonen blicken? tror ni att den skulle funka på vår matte? hon är rackarns hård förstår ni...
Nu har skitmatte snott vårt täcke för hon kom på filtslafsaren in action!! så nu försöker hon lära oss att man inte får bita hål i täcket o äta upp det... suck vilken tråkmatte man har!
slafspussar med skinksmak (er alltså)

Edith sa...

Frukostköttbullar - vilken lyx. Det vill jag också ha. Vad fint ni har det i ert hus. Ha' det!

Hillman sa...

Gotteligott gott, jag tror jag flyttar ner till dig, massor med god mat, mycket snö och inte så kallt. Låter som ett bra liv för en tax men så är du hedertax oxå.

Taxkramisar.