torsdag 10 december 2009

Trååååååååååååååååååååkigt!

Usch och fy! Ingen bra dag idag. Först satt dom och skrev listor och julkort och jag vet inte vad dom höll på med enda fram till kaffet. Sedan satt dom och väntade på att posten skulle komma, men när den inte kom så åkte dom iväg utan mig för att handla mat. Trekvart senare kom dom hem igen och hämtade listan på all mat dom skulle handla, plockade upp posten ur brevlådan, och åkte iväg igen för att handla mat. Två timmar senare kom dom tillbaks med fulla bärkassar och husse gick en promenad med mig förbi sjön medan matte packade upp. Matte stekte kycklinglever till mig och husse stekte potatisplättar och bacon till deras middag. Redan medan dom åt tittade dom på nobelprisutdelningen på teven, och sedan glodde dom vidare på en massa människor som också åt middag. Hur tråkig kan man va????Det enda vettiga var när matte skulle få mig att sitta fint med båda framtassarna i luften, och mutade mig med frolicar. Smart som jag är visade jag inte att jag redan kan det, så det blev ganska mycket godis innan hon gav upp. Nu har dom stängt av teven och satt sig vid sina datorer i stället - jag tror jag smäller av...

10 kommentarer:

taxenmilton sa...

Men Ludde skulle vi inte kunna ha nåt nöbelpris nästa år, kanske vem som som kan tigga bäst, eller stå på bakbenen och se gosigaste ut. Vad tror du..... Milton

Arlo sa...

Ja, det var väldigt vilken tråkfamilj du har idag då! Jag har i stället haft en riktigt äventyrlig dag. Men nu är det verkligen sov-dags.
Sov gott Ludde, i morgon blir det nog en roligare dag ska du se!

Stella o Doris matte Lotta sa...

Ja du Ludde, alla dagar kan ju inte vara roliga, då skulle man ju inte uppskatta allt skojigt..
Hoppas du får en bättre dag i morgon!!

strövelstorpslagottona sa...

Våra människor har också tittat på ätande folk som var finklädda. Det var inte våra.
pussar

Kasper sa...

Jaså, dom for iväg och handlade två gånger, både utan och med lista. Ja se tvåbeningar... :D

Här har också kikats på folk som åt.
Fast både matte och jag undrar varför. Hade varit mycket bättre att vi själva hade ätit i stället! Åtminstone jag!!

elliot och kulan sa...

Välkommen till klubben för oss som har skittråkigt. FAst idag skall jag inte klaga för nu är ju Stella och Doris här några dagar så nu är det full rulle.
Hoppas att du får det lite kuligare (säger kulan hi h i) imorgon
Elliot

Edith sa...

Stackars dig Ludde som hade en så tråååååååååkig dag. Känner igen det där - ibland kommer det såna dagar. Tur att det blev en bra avslutning med Frolicar. Ha' det!

Lukas sa...

Vissa dagar är bra tråkiga, särskilt när matte och husse är upptaaaagna....
Min blogg är tillfälligt nedlagd. Skitmatte har fått för sig att hon vill ha en paus. Har liksom tappat gnistan och lusten att uppdatera. Jag tror det beror på att det är så tråkigt väder och allt bara blir så smutsigt och grått. Vi kommer igen till våren/sommaren igen har hon lovat.

Hillman sa...

Vet du inte hur man ska göra när hussar och mattar tittar på tv. Du ska ställa dig framför tv och vägra flytta på dig. Eftersom du är så pass hög bent så ser de inte mycket av tv:n, utan ser bara dig, fiffigt va...

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

matte satt oxå o åt sin middag vid nobelbordet men matte åt nån thaigryta hon gjort alldeles för stark så hon satt o klunka vatten medans det småpyste rök ur öronen på henne o hon snora o grät så det kan inte varit nåt gott alls... tur man fick ett segt härligt ben o roa sig med!
slafsorama