tisdag 29 december 2009

Nu är det kokta fläsket stekt

Man undrar ju vad som tagit åt matte. Det kan ju inte vara solsting hon fått.Helt plötsligt bara så fick hon för sig att bada mitt i vintern. Det såg verkligen skumt ut när matte nästan försvann där i vattnet. Blöta tassar, Ludde

9 kommentarer:

taxenmilton sa...

Men var det frivilligt hon ville bada, kanske hon fått snösting, det kan man nog åsso få tror jag, hoppas hon kommit upp nu. Nattis Milton

Rudi sa...

Men oj! Skumt var ordet!
Svinkalla hälsningar

Stella o Doris sa...

Matte hälsar att det är jätteskönt att bada på vintern, tror vi vad vi vill på, ska det badas ska det göras ute!!!

Kramrar till er!

strövelstorpslagottona sa...

Vad är det vi ser, badar matte mitt i smällkalla vintern? Vi tror också att hon fått snösting. Hualigen!!!! Sånt måste du rädda henne ifrån.
stingpussar

Elliot sa...

Meen vaaad gör människan!!! Tur att du var där och kollade henne.. Bada inne...... är du säker på att hon har kommit upp.
Annars måste jag medge att det var en jäklans stilig spagrop hon har hittat :-)
Kramar Elliot

Malte och Snoken sa...

å det såg ju bara härligt ut!!! ville du oxå krypa ner i det varma vattnet till matte? ser så ut! men uj va det skulle ha skvimpats vatten då!

Hillman & Illerson sa...

Du passa dig så du inte drattar ner i spaet, kan vara lurigt med badkarskanter, om inte jag missminner mig så är det sliriga saker. Vi hade badkar där vi bodde förut, men när vi skulle bada åkte vi in i duschkabinen.

Taxkramisar.

Edith sa...

Det ser helmysigt ut - tycker matte alltså. Själv är jag inte alls förtjust i badkar. Varje gång matte tar fram mina badgrejer vill jag gå och gömma mig. Ha' det så bra!

Sigge sa...

Bada det gör man ute!!!!!!!!!