onsdag 2 december 2009

Matte!

Åh så länge det dröjde innan matte kom. Jag fick åka med husse till Södertälje Syd och hämta matte. Vi satt inne på stationen och väntade och väntade. Hennes tåg var lite sent, för tåget innan hade kört på en älg.Det blev pusskalas när vi kom hem.Min mage hade kraftig kli-abstinens.Mmmmmmmatte låg i soffan och käka praliner och jag fick Markies.Hörru husse! Mera Markies tack!!! Nu ska jag gå sista rundan med husse, och sen ska jag sova hela natten bredvid matte! Kramar, Ludde

9 kommentarer:

Rudi sa...

Vilken matte-lycka, Ludde! Sov gott bredvid din så gör jag detsamma bredvid min!
Öronfrost från Rudi

strövelstorpslagottona sa...

Lyckliga dej som har din matte hemma igen. Men husse är väl inte så tokigt att vara med heller?
Så himla snygg du är i din väst. Bra att du tänker dej för när du kussar. Härliga frostbilder.
pussar

Kasper sa...

Lycka hos dej! Hussar i all ära, men visst är det nåt speciellt med mattar, hihihi... I synnerhet förstås när dom har varit borta ett tag. Annars är dom väl likvärdiga? Jag har ju ingen aning, har aldrig haft nån husse.
Klart du ska sova bredvid din matte - henne gäller det tydligen att passa noga så att hon inte ger sig ut på vift igen!!

Stella o Doris sa...

Så gott att din matte är hemma :-) Vår pratar om att hon ska på semester nästa vecka, något om att flyga, vi kanske har missuppfattat alltsammans för det är väl till påsk som häxorna drar iväg och inte till jul?!

Kramar

Malte och Snoken sa...

å kolla köpenhamnsfararen har kommit hem! fröjd o lycka! o va gottigt hon har i soffan där med dig vid sina fötter. Bra tasspålägg där i husses knä! ge hit en markies innan ja välter fåtöljen gubbe!! ; )
slafspussar

Edith sa...

Vilken lycka att ha matte tillbaka. Tag väl hand om henne nu. Markies ska jag be matte köpa - verkar mumsigt. Ha' det!

Hillman & Illerson sa...

Va skönt att din matte kommit hem, så du slipper din kliabstinens och att du kan få lite extra godis.

Taxkramisar.

Timse med flock sa...

Förstår att det blev pusskalas när matte kom hem igen! Skönt att flocken är samlad igen...

taxenmilton sa...

Åh vikken tur att hon är hemma igen, och kan gosa med dig, nä jag tycker mattar skall vara hemma eller ta en määääää. Kramis Milton