måndag 28 december 2009

Upptrampat

Vi tog en tur bort till svampskogen och trampade upp stigen lite mer.Matte tog med sina stavar för att hålla balansen lite bättre, för det är lite knaggligt där dom trampar.Det märker ju jag också att det är svårare att hålla balansen på två ben.När snön är borta i vår, ska vi nog ha kaffe och hjärtekex med oss hit.Det är så skönt att sträcka ut i skogen - speciellt när man hittat en gamal kaffemugg. Nu ska jag se vad ni haft för er! Skogspussar, Ludde!

8 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Klart som tusan att matte behöver fyra ben när det är så mycket snö. Bra att du håller ordning på henne.
snöpussar

Kasper sa...

Så är det förstås, vi har allt tur vi som har FYRA ben och inte välter omkull så lätt! Sen finns det visst dom som har sex ben också, och åtta - dom välter nog ALDRIG! Och tänk, dom som inte har några alls - undrar om det är ännu besvärligare än att bara ha två?

Stella o Doris sa...

Du ser allt ut att roa dig på egen hand, men visst e det kul att vara fler i bland...

Vår matte är väldigt ostadig nu när vi är ute i halkan, ska tipsa henne om stavar

Nospussar

Elliot sa...

Du kunde ju komma hit Ludde så vi kunde ha lite roligt. Man är ju lite avis på dom som är två och har sällskap jämt..men du ser ut att ha det kul ändå
kramar
Elliot

Rudi sa...

Ja, jag är ju också ensamhund och visst tusan kan man roa sig på egen hand, och sen får man ju uppfostra mattar och hussar att leka med! Har man spring i benen så har man, eller hur , Ludde?

Malte och Snoken sa...

vilket stiligt krumsprång du gör på sista bilden! avancerat!!! ja nu sitter man inte frivilligt ute o fikar många sekunder men matte går o drömmer om första vårfikan utomhus även om man aaaatjoooo blir lite snuvig av den! här är så tomt så tomt ingen som tutar o piper säger matte!! kom hem pojkar!!

Edith sa...

Ludde - du är nästan som en cirkushund när du står och balanserar på bakbenen. Vad härligt det låter att ta med sig kaffe och hjärtekex. Mums. Hej svejs!

Hillman sa...

Du är en rackare på att balansera rena cirkushunden, tur att det inte var kaffe i den för då hade du fått dig en slurk. Sen visste jag inte att du kunde gå på bakbenen, det gör jag bara när jag tigger riktigt ordentligt och matte inte låtsas se mig.

Taxkramisar.