onsdag 9 december 2009

Borstad och kammad

Ibland är matte kanonjobbig, och idag fick hon för sig att jag var oborstad.Jag hatar att pälsen blir alldeles yvig när hon borstar mig.Inte ett dugg bättre när hon kammar mustascherna.Pust och stön - äntligen lite lugn och ro.

Idag fick jag följa med till Sickla köpcentrum, och jag fick gå med in i affären där vi handlade julklappar. Det kan bero på att kassörskan hade en rottistik, men tyvärr var den inte med i butiken.
När vi kom hem blev det en lång skogspromenad.Efter middagen gick husse och jag en kort runda, och snart väntar sista rundan för dagen.Det syns på röken från skorstenen att husse eldar i kakelugnen. Rundliga kramar, Ludde

10 kommentarer:

Tessan sa...

Så fin du blev i pälsen! Du har ngt att invänta från mig;) så jag vill ha adressen igen för den har jag slarvat bort!( ungefär som resten av hjärnan)
Natti

strövelstorpslagottona sa...

Hoppsan, en luddeLudde tittade fram. Söt och go blev du. Mamsen tackar så mycket för receptet. Tur att du skrev att vi inte får smaka, annars hade vi gjort det när mamsen vänt ryggen åt.
chokladpussar

Kasper sa...

Känner igen det där med jobbiga mattar! Borstar och kardor och sånt, för att inte tala om klotång.
"Oh så fin du blev", säger dom, mattarna alltså.
Pfui - vi är tjusiga ändå, behöver inte alls sån där fåfäng-behandling!

Rudi sa...

Snygg du blev. Alldeles vågig. Ska du till frissan snart igen, eller? Matte säger att jag skulle behöva dit, men jag vet inte jag. Jag var ju där till midsommar.Man blir ju gansk snygg efteråt, men det är ju ett helsike att stå still så länge och bli klippt och ryckt och jag vet inte allt...

Lukas sa...

Underbart att se hur du kikar under lugg och inte alls är tillfreds med tillvaron :-) Trots att du blev sååå fin. Jag känner likadant när kardborsten kommer fram. Blir så flygig liksom efteråt.....Tunn känner jag mig....

;-) Lukas

Edith sa...

Ja, ibland måste man lida pin för att bli fin och du blev verkligen kanonstilig. Nu tror jag du klarar dig till jul. Det blir många rundor på en dag. Ha' det!

Hillman sa...

Åh, så fin du blev och ändå mera taxlik, sådär blir jag oxå när matte kammar mig men du må tro att det går åt frolicar.

Mysigt med en kakelugn, det hade vi där vi bodde förut och en vedspis samt öppen spis. Där var det mysigt att bo till jul med alla brasor.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

å va stilig o fluffig du blev!!
synd på rottistjejen där, vi har 4 st till grannar varav 2 morrar o skäller som besatta medans de andra två löper nu o är riktigt pussvänliga! kom hit vetja!
slafsorama

Figo sa...

Åh! vilken fluffig skön päls du fick! Skulle kunna tänka mig en sån nu när det blir kallt!
KramisaR

Giah sa...

Tycker du blev jättefin jag och matte...
Här är det Dahro som råkar ut för börstar och kammar ;) Lite nytta med att ha tappat pälsen :)

Men kallt blir det!!! Måste få den utväxt snabbt nu!!! Annars måste nog matte köpa täcke till mig...

puss Giah