lördag 5 december 2009

Kalops

Matte har låtit kalopsgrytan koka nästan hela dagen. I alla fall medan vi var ute på långpromenaden. Nu har hon dessutom stekt alla köttbitar som blev över, och dom ska jag få till middag. Nisse kommer också för han gillar kalops.Hmm? Matte! Är det inte middag snart??? Sugna kramar, Ludde

7 kommentarer:

Kasper sa...

Åh, kalops! GODIS, säger matte! Och då säger nog jag det också. Fast Ludde, jag har i alla fall fått mig en lammfärsbiff inlindad i baconskiva idag. Inte så dumt det heller.
Synd att jag inte kan skriva om det, i varje fall inte på min blogg. Få se om jag kan hitta på nåt annat sätt. :)
Ha det riktigt bra!

Stella o Dorran sa...

Jaha nu har ni t o m fått vår husse att dräggla han älskar kalops, ja vi skulle ju inte tacka nej vi heller :-) En tappad frukostmacka har vi i alla fall fått idag!

Ha en fortsatt mysig helg!

Sigge sa...

Ja,ja en del de har det bra medan jag har dötrist!
Fast ok nu är ju matte hemma så det är mycket bättre.
Stilla för att matte ska fota?
Äsch, hinner inte vara still.
Matte längtar efter sin kamera men inget är som väntans tider säjs det

Malte och Snoken sa...

å va smaskigt! fick du oxå kalops? pussar o kramar

strövelstorpslagottona sa...

Kalops!!!! mums, vi ska genast hämta kalvkött som finns i frysen. Då fattar väl mamsen vad som ska tillagas. Vi har bara fått ett par pizzakanter, men dom var goda.
kalopspussar muuums

Hillman sa...

Kolaps är smaskens, mumsfilibabba, köttbitarna som blir över brukar vi och rävis få dela på. Matte säger att rävis måste få lite han oxå, inte lätt att skaffa mat när det är kallt ute. Ni får så ni klarar er ändå, säger matte, va vet hon om dä, jag är en mycket hungrig tax så det så.

Taxkramisar.

Taxenmilton sa...

Men jag tror nog att Nisse kommer lite åsso för din skull och kalops gör ju inte det tråkigare Smaskigt värre. kram Milton