söndag 27 december 2009

Annan dag - annandag

Jag börjar gilla det här med jul! Sylta med makaroner och lite gubbröra och tunga också till frukost. Skinka till middag. Det borde vara jul jämt!Det är ju en fördel att ha överblick på borden.Nu är det väl promenaddags? Vi åkte iväg till svampskogen, och där var det inte plogat alls.Jag sprang omkring överallt som vanligt, och husse trampade upp spår åt matte.En fin björk,som man borde kunna göra fällor av, hittade jag.Jag försökte få med den, men jag har inte Sigges trädvana än.

Husse körde omkring med plogen när vi kom hem och bankade ned istappar på eftermiddagen, och på kvällen vilade vi oss mest framför teven och käkade godis. Nattkramar, Ludde!

5 kommentarer:

Tessan sa...

Haha jag skrattade högt när jag läste ditt inlägg! Friluftsfrämjandet som har fest, HAHAHAHAHA!! Nja nu är det så att grisöron är väldigt feta och så blev det lite för mycket av det goda på julafton vilket gjorde att Primo framförallt drack kopiösa mängder....Julmat är ju ganska "dålig" mat föär en hunds matsmältning + att Acke måste ner i vikt och Primo går jätte lätt upp i vikt! Sen är dom lite knasiga med att allt som ska tuggas en längre tid ska tuggas ute på baksidan...ja ja dom är knasiga jag vet!:) Själv har jag jätte ont i magen för den är då absolut inte van med såhär "tung" mat och inga grönsaker som sätter sprätt på tarmarna, så från och med idag är det "vanlig" mat som gäller OCH INGEN CHOKLAD!!

ähe du nu ska jag skotta fram bilen och bege mig till apoteket för lite "påfyllnad" av shotsen!
Puss på din håriga näsa!

Edith sa...

Gubbröra ... låter gott. Du har tur som har så mycket snö - även om det blir mycket jobb för din husse förstås. Nästa vecka ska matte röja bort allt som har med julen att göra, säger hon. Då blir det efterjul-städning. Usch, tycker jag. Ha' en bra söndag!

Rudi sa...

Vet du att när jag satt och tittade på "Kalle Ankas jul" på julafton var det en film med hundar. Och jag trodda absolut att det var du, Ludde, och en tjej som spelade i den. Men matte sa att det var en som hettte Lufsen (Fast de sa Buster om honom , det hörde jag)och någon Lady. Kan väl vara kul att veta att du är en skådis-look-alike? Isiga slafsar

Malte och Snoken sa...

Å va me snö ni har! Vi har ju ingen tjäle i marken så snön försvann ju med första regnskvätten!!
Matte är halvblind utan glasögon men kan ju orientera sig iaf!! he he
Snön kom ju så himla fort att matte bara kasta ut fågelbordet i den stora snödrivan som blev...nu har hon bett husse mosa ner den i backen annars får ju fåglarna käka på snedden o kanske får di ont i magen!!
men appropå o äta! snacka om att du mumsar julbord!! gottigt värre!! ja för din skull hoppas jag julen varar ut till påska o att de hoppar över fastan!!
slafspuss på luddemustaschen

Hillman sa...

Visst är det smarrigt med jul, idag har vi käkat hundkulor men vi har smakat på skinka, köttbullar och kalvsylta lite ost har oxå slunkit ner. Nu ikväll har vi fikat med saffransbullar, brorsan har oxå ätit fast han aldig äter sånt annars.

Taxkramisar.