torsdag 3 december 2009

Ingen sol bara dis

Lite varmare var det idag, men solen ville inte komma fram.Det enda som lyste upp tllvaron var mattes nya mössa.Skogsvägen förbi svampstället, kändes nästan spöklik.Det här ska visst föreställa en tall.Där borta, bakom stora tallen, borde solen vara.Det enda trevliga med den här promenaden var vägen hem.Varje gång passerar vi under det här fågelboet. Snacka om att leva farligt... Disiga kramar, Ludde

7 kommentarer:

taxenmilton sa...

Ser nästan ut som ni går i en spök skog, nä idag va det lite snålt med sol, men vem skall klaga det är ju inte regn och mörkt på dagen. Natt kram Milton

Kasper sa...

Javisst, AKTAREJ så att inte fågelboet ramlar ner i huvet pårej!!! Farlig väg, det där!
Bra med en matte med röd mössa, hon får svårare att försvinna då.
Matte tycker att det är så vackert med all vit frost, och jag tycker att det knastrar så trevligt när jag springer i gräset.
Fast det ÄR kuligare med sol än med dis!

strövelstorpslagottona sa...

Himla fräck mössa din matte har skaffat sej. Nog syns hon alltid. Vi har inte tid med blogg i kväll. Det var något med kålpuddingar som kom emellen.
Ses i morgon.
frostpussar

Arlo sa...

Frostiga, knastriga promenader är roliga tycker jag. Och att åka kana på isiga vattenpölar är coolt :-)Idag blir det regn igen och vattenslangen åker fram igen.... suck!
Morgontrötta hälsningar

Malte och Snoken sa...

Men det blev vackra bilder iaf även om det är lite spöklikt att knalla runt i...
Vi hade ösregn igår kväll o var genomsura till både kropp o humör när vi kom hem... skulle hellre ha frost!
slafspussar
ps! stilig mössa matte!!

Edith sa...

Fin mössa på matte. Jättefina vinterbilder. Se upp för fågelboet. Ha' det!

Hillman sa...

Jag håller med dig Ludde, det var lite spökligt med den där skogsvägen och rimfrost på allt. Fina bilder blev det i alla fall. Du är tuff som törs gå under det där boet, tänk om det skulle ramla ned i knoppen på dig. Hoppas att dimman har lättat och att du fick fint väder. Här är det lite disigt på höjderna men inte så kallt idag bara ca 2 minus. Just nu snöar det, så vi får nog mera av det vita luddet.

Taxpussar till dig och din familj.