fredag 11 december 2009

Lite snö

Till min stora glädje fortsatte matte träna "sitt fint" med mig idag.Jag är ganska rak i ryggen när jag sitter.För att få några extra godisar brukar jag låtsas ta stöd lite mot matte. Då gör hon alltid en gång till. (hi hi).Husse och jag övar istället på "gå fint" när vi är ute - utan koppel alltså.När vi, alla tre, gick ned till centrum och postade julkort började det att snöa lite.Då var det skönt att få ett värmande fredagsöra när vi kom hem. Trevlig luciahelg! / Ludde

8 kommentarer:

taxenmilton sa...

Åh vad du är duktig Ludde, min matte tränar med mig åsso, men som du vet är jag ganska lurig med mat, är jag inte på humör kan hon fresta med vad som helst, bryr mig inte,,,, Ha en jätte bra Lördag. önskar Milton

Kasper sa...

Jag tycker du är duktig, och har en mycket fin sitthållning. Matte försöker minsann få mej också att "gå fint". Jag är inte bra på det alls, men i alla fall liiiite bättre när jag går utan koppel.
Vi borde öva mycket mer tycker matte, men det tycker inte jag!!
Hittills överväger mitt tyckande! :)
Ha en trevlig helg själv!

strövelstorpslagottona sa...

Oj, du kan också sitta "ekkorre". Det kan vi, Liq och dottern Krölle också.Krölles son Aldo som jag, Liq är mormor till sitter likadant. Vi blir mer och mer övertygade om att du har Lagotto i dej.
Gosehelg önskar vi er och pussar förståss

Elliot sa...

Jaaa, jag ser att du redan är på väg till mig Ludde, glöm inte att hämta upp de andra "två vise männen" i Linköping. Vilken julkrubba det skulle bli.
Jag tror att jag oxå skall börja att träna på att sitta så fint som du kan

Malte och Snoken sa...

å ludde du har så stilig tass o ben föring! kanske att du borde vika in dom lite för att lura omvärlden att du fortf är en tax...för det är du väl?
Vi ska ev få lite snö i skånr till onsdagen har de sagt o vi får minusgrader redan idag med lite halka var det sagt men just nu skiner den underbara solen o vi har gottat oss ute på promenad!
känner du ludde ända till sthlm va gott det luktar hos oss? massa tikar som löper här!
slafspussar på långbent tax

Edith sa...

Det är ganska lätt att lura till sig lite extra godisar när matte eller husse ska träna en. Man kan vrida lite på huvudet så man ser gullig ut eller göra någon lite extra uppvisning för att visa hur duktig man har blivit. Ha' en bra lördag!

Sigge sa...

Du både sitter och går väldigt snyggt tycker jag.
Men låt människorna tro att du måste träna mer så blir det mer godis.
Vad bra att posten skötte sej och att de blev glada.
Matte hälsar att det finns mer här att göra sås av om behovet uppstår.

Hillman & Illerson sa...

Ja visst är vi taxar bra på att lura mattar, vi vet prexis hur vi ska snika åt oss några extra godisbitar.

Taxkramisar.