fredag 25 december 2009

Jul

Julafton blev en orgie i mat. Jag fick smaka på allt utom Jansson och bruna bönor.Coco som går nu, lärde sig snabbt att komma med köttbullar till mig.Här är en del av mina klappar och ett par böcker som husse och matt fick. Jag fick en JÄTTE-tandborste och grisöron också, men dom tuggade jag snabbt i mig. För närvarande tuggar jag på slipsen, som var färdigknuten.I morse sa matte när hon tittade ut genom badrumsfönstret att det kändes som att bo i ett fängelse. Husse borde nog isolerat taket bättre... God fortsättning! Ludde

9 kommentarer:

Elliot sa...

Lyckos dig som fick smaka på all julmaten.. ja ja, lite fick jag väl oxå så jag skall inte klaga.
Jag tycker faktiskt att du bor i ett väldigt fint fängelse, med galler ac istappar
Iskramar från
Elliot

Edith sa...

Vad mumsigt för dig med all julmaten. Själv lyckades jag knipa åt mig några köttbullar. Tandborste - vad är det för något? Nej jag bara skojar. Tänderna måste man hålla fina och rena. Ha' det så bra!

Giah sa...

Vilket fint "galler" utanför badrumsfönstret!!!
Du har fått en massa julklappar ser jag :) visst är det skoj med jul!!! Godsaker att äta och besökare som bjuder på gottis oxå ;) Du har dresserat Coco väl :)

Ha en fortsatt skön helg...
Puss Giah

Rudi sa...

Fin juklappshög du har där! Imponerande! De där stora gröna tandborstarna är väldans goda. En sån glömde jag att önska till jul. Attans också!

Malte och Snoken sa...

å va mkt smaskigt du fått! smaskorama! de där böckerna kan man va lite skeptisk mot eftersom de kan få mkt jobbiga idéer... fast matte fick iaf en kokbok så det ska väl inte kunna bli för hemskt... eller vem vet?
slafspussar
ps! bra pli där på cocco med köttbullarna! kan hon skicka några på posten oxå?

strövelstorpslagottona sa...

Men himmel och pannkaka så mycket snö ni har. Våran har regnat bort, så vi behöver lite. Du måste ha varit väldigt snäll eftersom du fick så många paketer. God fortsättning på julen
julepussar

Sigge sa...

Oj va julklappar!
Den ena boken den heter väl Marley och jag?
Matte har den och säjer att den är superbra!
Coco tar sej fortsätt att uppfostra henne så.
Murklorna får vi vänta på till april säjer matte som håller ordning på svmparnas ankomst.
Fast de där extremt sällsynta bombmurklorna som jag hittade i våras och av bara farten räddade en massa skog de kommer direkt efter snösmältningen.
Oops nu kom matte på att de saknas på hemsidan

Kasper sa...

Urtjusiga badrumsgardiner, säger matte. Och så praktiskt att ha dom på utsidan!
Fast akta dej Ludde, så du inte får nån tapp i huvudet!
Hörrudu, en sån stor julklappshög! Jag har också fått lite julklappar, men tror du att matte tog några bilder innan jag käkat upp dom? Rätt - det gjorde hon INTE. utom på en som jag fick dan efter.
Den där Coco verkar vara en hyvens tjej. Henne får du stor glädje av! :)

Hillman sa...

Ni har fått isgardiner utanför fönstret, va fräsigt men där istapparna sitter fast där slipper värmen ifrån huset ut. Åtminstone säger matte det, vi har samma ibland men husse ska isolera om vinden till sommaren.

Taxkramisar.