måndag 14 december 2009

Lite snö kom det

Det blev ganska häftigt att gå i skogen nu när det kommit nå´n centimeter snö.Allt ser så annorlunda ut.Fast vi gått här så många gånger blir det som en ny väg. Husse säger att det ska komma massvis med snö i natt. Hoppas han får rätt. Slafs på er! Ludde

8 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

SNÖ, det vill vi ha. Skicka hit lite så mamsens dallriga nerver kommer i rätt stämning efter helgen.
pussar

Rudi sa...

Du, Ludde, du tyckte att jag såg ledsen ut på godnatt-fotot igår kväll. Jag är inte ledsen, jag är en spaniel, vi ser ut så, det är väldans praktiskt när man är sugen på godis eller vill ha promenad eller lek när ingen annan víll. Funkar varje gång!
I natt har snön vräkt ner, Yippee!!!
En ny dags vältrande väntar!

Edith sa...

Vad härligt med snö... det förändrar hela landskapet. I morse hade jag i alla fall frost - alltid något. Ha' det!

Malte och Snoken sa...

ungefär sådär mkt fast lite mindre...öh? kom det här med... inte tillräckligt för att göra en snöängel i precis! men man kan ju alltid knasrulla iaf!
slafs

Hillman sa...

Ni har säkert fått mycket snö, det var visst kaos i Stockholms trafiken hörde jag på radion. Ni får hålla er hemma så ni inte ställer till något, halka är inte att leka med.

Taxkramisar.

Tessan sa...

HÄR SNÖAR DET OCH SNÖAR!!

Ska hälsa Assar när han kommer hem från jobbet!( men hur tusan vet du att han fyllt år?? )

Puss på din söta nos nu ska jag iväg och posta ett paket till dig!

taxenmilton sa...

Jo visst Ludde fick din husse rätt, oj vad det har snöat idag, jätte härligt, bara på med rocken och ut och leka, och busa. Idag har man kunnat göra snöänglar, Ha en varm Tisdags kväll med mycke gott o gos, Milton

Elliot o Kulan sa...

Meeeen vad mycket vitt det hat kommit i din päls Ludde. Här har det bara kommit som lite florsocker ungefär :-( Jag VILL oxå busa i det vita, undrar om det kommer till mig imorgon.
Skickar du lite till mig annars Ludde ???.
kramar Elliot