torsdag 17 december 2009

Läge för rock...

Ojojoj va de har snöat.Jag trodde inte det var sant när husse och jag gick på morgonpromenaden. Jag brukar gå med matte, men hon sa åt husse att gå, för han har högre stövelskaft...Man vill ju inte göra en stående 2:a i den djupa snön, så jag gick in under en gran där det inte var lika mycket snö. Vi har nog fått 40 cm nu.Någon långpromenad har det inte blivit idag, men jag har hjälpt husse skotta istället.Sen körde jag race runt boden, och det var kul. Det blev nästan som om det var plogat efter mig...

10 kommentarer:

Sigge sa...

Välkommen till snöhelvetet (det döär sista är mattes ord).
Jag njuter och matte svär.
Här vräker det ner nu igen till min glädje och mattes förtvivlan

Edith sa...

Men Ludde - jag kunde knappt se dig i all snö. Tur att du hade din självlysande väst på dig, annars vete tusan. Otroligt vad mycket snö du har fått. Hoppas snön stannar till jul. Ha' det!

Rudi sa...

Se där, nu har du också fått snö att pulsa i. Det är både nyttigt och kul. Fast visst är det roligast att rejsa det fortaste man kan så snön sprutar omkring en?
Pulspuss från mig.

Kasper sa...

47-48 cm hos mej!!!! Jag har för korta ben!!! Vi svär i kapp, matte och jag (inombords förstås...) För att inte tala om katterna!
Det där med 2:a är ett klart problem! För mej också.

strövelstorpslagottona sa...

Så himla mycket myssnö ni har fått. Torsten är allt omtänksam som delar med sej. Det räckte till oss också. Den där skitbloggen mamsen har fungerar inte i kväll, så vi kan inte skriva nåt. Den har nog snöat inne.
vilda snöpussar

Tessan sa...

Snö här oxå, härligt!!

Glömde ju det...klarade besiktingen!!
Puss och kram!

Malte och Snoken sa...

oj va me snö det är överallt!! ni har ju massors massor!
matte tycker du är lite söt när du gör tvåan under en gran... (ja det ska va matte till nåt sånt) vi tycker du är en snygging istället när du kommer moffandes i snön o gör egna djupa plogspår!
nej nu måste vi gå o yla lite annars kanske matte slappnar av!
slafsorama

Hillman sa...

Mycket mera snö än vad vi har här men jag är säker på att vi har kallare, det är inget att ha jag lovar. I morse stod vermometern på minus 31,6 så jag lovar att det var kallt. Sen när jag var ut och gjorde mina behov så var det bara minus 28,7 så det gick väl an men tassarna försvann ganska fort. Kände mig lite djupfröst, det var tur att husse hade eld i kaminen.

Taxkramisar.

Lukas sa...

Härliga Ludde! Du ser så himla glad ut när du race:ar runt boden. Jag tycker också att det är vansinnigt kul med snörace :-)

taxenmilton sa...

Ja en himla massa snö har det kommit, tycker det är kul, men vill inte vara ute så länge så jag får bestämma hur vi skall gå, det blir inte så långa promisar, men visst kan man få ett och annat tokrace, Du är så snygg i din gula rock. Ha det gottigt, och go kväll Milton