måndag 7 december 2009

Hmmmm.

En totalt händelselös dag. Har ätit kycklinghjärta till både frukost och middag. Letat Markies och Frolicar till kaffet. Varit på en långpromenad vid en golfbana och passat huset medan dom åkte till Skärholmen och handlade julklappar. En helt vanlig dag.Nu ska vi sova, för matte ska upp tidigt för att åka till gympan i morgon... Husse tog bilden när det var så mörkt, så han behövde "ljusa upp den lite". Jag blev ju alldeles gråhårig! Ser ju ut som en gammal gubbe! Skithusse!

11 kommentarer:

Tessan sa...

Näää då Ludde du ser inte ut som en gammal gubbe, du är hur söt som helst!

Hälsa din matte att hon är fantastiskt som är och gympar!
Puss och kram!

strövelstorpslagottona sa...

Du är hur snygg som helst. Det vet ju alla. En helt vanlig dag, med kycklinghjärta? Jo vi tackar. !!!!
pussar

Kasper sa...

Inte är du gråhårig inte - i min dator är du GRÖN! Gröna hund... hihihi ...
Men du är ju snygg förstås! Jättesnygg!!

Långpromenad, 2xkycklinghjärta, Frolic, Markies - ja jisses så ELÄNDIGT du haft det... (här har du en som blir grön alldeles av sig självt...)

Elliot sa...

Du Ludde... får man bjuda in sig på lite kycklinghjärta kanske. Lovar att bara ta en liten bit. Ja du, det var hemskt vilken tråkig dag du har haft :-) kanske därför du har blivit lite grå.. nä jag bara skojar lite
Pussar
Elliot

Rudi sa...

Hoppsan, jag trodde att det var ett foto på din farfar som kommit med! Tyckte att släktdragen var tydliga.Var glad så länge som din husse inte börjar Photoshoppa bilderna på dig, då kan du bli oigenkännbar.(Svårt ord för en två-åring det där). Golfbana har jag aldrig varit vid, hittar man många bollar där?

Hillman sa...

Inte lätt om man inte får använda blixt, bättre att vara gråhåring än upplyst med blixtar som sticker i ögonen.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Gråhårig?????
Tycker att du ser gulgrön ut med lite inslag av grått!

Edith sa...

Jag tycker du har gjort mycket - inte alls en händelselös dag. Du passar även som gråhårig - inte illa. Ha' det!

Lukas sa...

Så söööt du är Ludde. Inte bara söt du ser så klok ut också. Pussar

taxenmilton sa...

Oj då Ludde, ja du ser lite grå/grön ut, men som tur är det ju bara på bild. Annars är du ju söt som en karamell. Hoppas du haft det lite kuligare idag. Kramis Milton

Malte och Snoken sa...

kanske att du även lider av lite lite gulsot? säg till husse att kika på "wb" white balans, där kan han sälla in lite olika ljus, lysrör o glödlampor ger oftast detta osmickrande gulaktiga, säg åt husse att pröva de andra markörerna även om han är inne eller ute för att få bort det gula.
slafsisar