torsdag 1 december 2011

Min minsta tjejkompis

Äntligen blev det första advent.Jag hittade snabbt lucka 1 och mumsade i mig det lilla kexet, format som ett ben, som fanns bakom adventskalendern jag fick av Coco.Jag kan ju inte påstå att vädret inbjuder till att gå ut men jag lyckades trots allt få med mig matte ut på långpromenaden.Jag hade turen att träffa min allra minsta tjejkompis, Soffy, vilket jag genast antecknade på grannens staket.Soffy var inte sen att bekräfta vår vänskap.Om jag minns rätt fyller hon 15 nästa år. Hon har en lite lustig egenhet. Hon går bara åt ETT håll, och det är HEMÅT. Dom får alltid bära henne första halvan av promenaden när dom går ut men sen går hon hem för egen tass. Tänk om JAG skulle göra likadant... Decemberkramar, Ludde!

10 kommentarer:

Arlo sa...

Alltså, polarn, skaffa en almanacka! Det var första advent i söndags!! Idag är det första DECEMBER! Det är därför du får öppna lucka ett. Vaddå jag avis på din kalender? Nädå inte alls!
Din lilla flickvän kan väl hoppa upp på din rygg och åka bortåt så kan ni springa ikapp hemåt sen...

Ludde sa...

Ja ja, bara för att din matte jobbar bland en massa ord - den första adventskalenderluckeöppningsdagen menade jag naturligtvis, men det blev så långt ord så jag kollrade bort mig totalt...

Wille sa...

Rudi är på hugget ser jag !
Jag håller med dig Ludde, det där ordet du skrev, adventskalenderluckeöppningsdagen, t o m matte tyckte det var ett jättelångt ord, undrar om det skulle få plats i ett korsord sa hon och smålog. Vad skoj med en egen Adventskalender, det har inte vi någon, men lillhusse har tre, en med choklad, en TV och en från ngt sorts företag.
Vilken söt liten tjejkompis du har. Men henne är du väl en riktig gentleman mot när hon är så gammal, om man nu får säga så om en dam. Det där emd att bara promenera hemåt, det var väldigt udda, näe gör inte så Ludde, din husse och matte får nog ont i ryggen om de ska behöva bära dig, dessutom missar du ju alla intressanta dofter och möjliga doftmarkeringar på den sträckan, och det vore väl bra synd ?
Coco är ju jättesöt tillsammans med dig, och att du inte har en tomteluva gör väl inget, det behövs ju inte.

Giah med flock sa...

Hej Ludde :) Jättefin kalender du fått av söta Coco!!! Lite avis blir vi ;) Har som vanligt nuförtiden inte fått matte att hjälpa mig in på din sida, men nu har vi läst ikap igen ;) söta bilder på barnen och dig!!! Klart du vill ha med alla, det fattar väl vem som helst :) Din lilla tjejkompis liknar dig lite förutom storleken och svansen då,har aldrig hört om en hund som bara går hemmåt, vi alla tre går så gärna lååångt innan det är dags att vända hemmåt ;) Hoppas ni får en fin december och god jul och gott nytt år!!! Bäst att säga det ifall matte fortsätter att vara så här seeeg ;)
Puss Giah med flock.

Emma o Malte sa...

Men vad avis jag blev nu!!! jag har minsann inte fått öppna nån lucka i nån kalender idag! Fy... Ska klaga!
Din tjejkompis verkar vara en riktig originell tjej. Måste vara svårt att bjuda ut henne på dejt!
Kramis

Vi i Kasperian sa...

En kulig liten en, den där tjejkompisen som bara går hemåt. :)
Men du - att bära dej måste vara JÄTTEJOBBIGT, jag menar, du måste ju lyftas JÄTTEHÖGT för att inte dina långa ben ska nå ner till marken!!!
:)

Grabbarna boys sa...

Ja, tänk om du vore lika dan som den gamla tjejen.
Då hade din husse fått snickra ihop en lagom stor kärra åt dig som du fick sitta i ena hållet och dra det andra hållet....smart va!!!
Finns det hundadventkalendrar???
Vi har då aldrig sett nån sån nångång!!
Vov från grabbarna boys!

Eva sa...

Nu är vi SUPERDUPERJÄTTEMEST avundsjuka på dig alltså!!!
Vi vill också ha en sötnos-Coco som hittar så'na där bra kalendrar!
(Fast en liten O...? Nja... Vi fick bläddra neråt lite och var lite oroliga för dig där ett tag! Men hon får väl träna lite mer:))
Lilla damen är verkligen en söt en! Håller med den som tyckte du kan låta henne rida på "bortvägen".
PUSS!
Jesper o Assar

desperat hemmafru sa...

Vilken cool tjejkompis du har. Hon har verkligen kommit på hur man ska få det bästa ur matte/husse! :-)

Hillman sa...

Hihi, min reservmorsa var lite lika, hon ville absolut inte gå av gården. Om vi gick allihop både tvåbenta och fyrbenta då följde hon med, hihi.

Taxpussar.