torsdag 15 december 2011

Återbesök hos vetten

Förmiddagen var ungefär som vanligt, men efter långpromenaden åkte vi till Animalen för återbesöket. I väntrummet så kom det in en Labbe som hade en likadan jättetratt som dom försökte få mig att ha. Hon hade blivit biten av en Schäfer och skulle ta bort stygnen. Jag tror inte att hon gillade tratten heller, för den var tejpad både här och där. När jag kom in till vetten så var hon nöjd med örat som inte ömmar alls nu. Tassen tvättade hon lite och sen sa hon att hon aldrig ville se mig igen! Va är det för ett sätt? Hon sa ju att tassen såg fin ut och inte var lika svullen som när jag var där första gången.Jag fortsätter med sko ute och strumpa inne ett tag till, men ibland får jag vara utan strumpan om jag inte slickar på tassen. Då läker den fortare sa hon. Jag undrar bara varför husse inte tog några bilder där när han hade både kameran och mobilen med, men han har som sagt var svårt att göra flera saker på en gång... Sockiga kramar, Ludde!

10 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Verkar nästan som om din husse är lika kass som min matte när det handlar om kameror... men nä, det stämmer inte, för min matte är absolut kassast! Såna tävlingar vinner hon alltid!!!
Vettar har ett väldigt konstigt sätt att uttrycka sig!
BRA i alla fall att läkningen fortskrider så fint. :) Fast visst tar den sin tid.
Men så såg det ju också riktigt, riktigt läskigt ut, det där såret!

Sigge sa...

Skönt att vetten inte vill träffa dej igen!
Du ska se att snart då är du av med både sko och strumpa!

Grabbarna boys sa...

Men vilket vetrinär!!! Fast det är ju allra bäst att slippa träffa dem.
Skönt att det går på rätt håll.
Ha en bra helg.
Vov från grabbarna boys!

Gizmo sa...

SKönt att det ser bättre ut och att du förhoppningsvis kan slippa strumpor mer snart.. När du är helt ok får du ta och springa ut och gräva ner den förhatliga tratten någonstans..

Emma o Malte sa...

Det var en konstig veterinär till att säga sådär!! Hon va då inte kundvänlig alls.
Fast det måste ju vara skönt att få slippa åka dit i alla fall :-)
Kanske bäst du lyder husse och inte slickar på tassen nu då, så du slipper strumpa! Måste ju bli fasligt varmt med den på.
Kramar!

Hector sa...

Vad härligt att du är på bättringsvägen !
Det där besöket på hundcafféet verkade ju vara jättetrevligt. Undrar om jag inte ska försöka få matte till ett hundcafé någon gång. Vilket av dem brukar du besök som du rekommenderar ?
Matte är piggare idag så nu är hon åtmninstone uppe och gosar med oss. Vi följde ett gott råd "Gosa mycket med matte så blir hon frisk fortare". Det stämmer nog, för vi gosade mkt med henne och idag är hon piggare.
Ha en fin Fredagskväll och helg nu !

Eva sa...

Du ska nog faktiskt vara GLAD att veterinären sa' så där! Det betyder ju att tassen börjar bli bra;D
Se'n tror jag att hon visst vill träffa dig igen, fast inte som patient då. Annars är hon väldigt msyko verkligen!
Förresten kom jag på mig själv med att tänka att jag länge tyckt du är "sockersöt" men att vi väl får kalla dig "SOCKE-söt" numer...
PUSS!

Nisse sa...

Vad härligt att höra att det läker fint. Lika bra att ha sockan ute nu när det är så blött och regnigt. Snart kommer du slippa den, då blir det som om det aldrig hänt. Du är en duktig vovve du Ludde.

Hillman sa...

Va bra, att det läker som det ska och vicket snyggt bandage du fått med tassar på. Såna fanns inte när brorsan gjorde illa sig, bara röda, gröna, blå och gula. Han slapp också strut, förresten så kallar hussen den där dumstruten för parabolix, hihi.

Taxpussar.

Edith sa...

Vad skönt att höra att tassen är på bättringsvägen. Colliekramar