onsdag 7 december 2011

Sjukbesök

Igår fick jag mitt första sjukbesök.Lilla O kom och gav mig TVÅ grisöron och det ena fick jag meddetsamma! Jag gillar absolut sjukbesök, både på bloggen och i verkligheten. Det är så skönt att känna sig ompysslad. Husse har gjort ett bandageskydd som jag har när jag går ut.Det består av två fryspåsar och lite silvertape och hålls på plats av en gummisnodd. Påsarna luktar dessutom härligt av fläskpannkaka som tidigare fanns i. MYCKET trevligare än bajspåsar.Matte och husse hjälptes åt att byta bandage igår kväll, så nu har jag ett julbandage.

I morse åkte vi hem till Coco.
Matte läste ur bajsboken för henne så jag försökte stänga mina känsliga öron eftersom jag var tvungen att väcka hussen klockan tre den natten jag kommit hem från sjukhuset. Jag kan berätta att DÅ var det bråttom, och det gick INTE att plocka upp. Min mage tyckte inte om den smärtstillande medikaninen så den slipper jag nu. När husse och jag skulle hem från Coco åkte vi förbi Operan och släppte av henne och matte där, för dom ska se Nötknäpparen medan jag vilar upp mig hemma. I kväll ska vi äta middag hos Coco, så då får jag höra hur hon tyckte det var, men jag orkar förmodligen inte sätta på datorn förrän i morgon, men jag berättar då... Vilokramar, Ludde!

8 kommentarer:

Arlo sa...

Hussen kan ta patent på den dojan! Snygg, och med fläskpannkaksdoft dessutom!
Tänk att få grisöron bara sådär..fast du har ju ont förstås...fast liite avis blir jag allt på just öronen och besöken och så. Krya på tassen nu!

Wille sa...

Uschiamej vad jobbigt för dig just nu. Inte kunna springa eller busa, inte orka leka och sedan må dåligt i magen uppepå allt, näe fy. Jag tycker jättesynd om dig och vill inte byta med dig. Fast det är klart att få falukorv är ju gott ! Men inte om jag måste ha ont. Ingen brådis med datorn, ta dte lugnt nu och vila upp dig så du snart blir piggelin igen.
Kryapådigpussar från mig och trösteklapp från matte.

Eva sa...

Fläskpannkakebandage??? Jo jag tackar!
Så skönt att se att du ser liiite piggare ut! Hoppas att tassen och hela du bara fortsätter att krya på er. Och med det bandaget och besöket och godiset så är du säkert i full fart igen på nolltid!
PUSS!

Nisse sa...

Vilken julfin tass du har nu. Du klär mycket bra i rött. Inte behöver jag säga att det är min älsklingsfärg va. Skönt att se att det är på bättringsvägen med tassen. Hoppas du inte har ont.
Krya på dig-kramar!

Vi i Kasperian sa...

Lilla O i går och Coco i dag - du har det ju faktiskt rätt förspänt, men det SKA du minsann ha också! Framförallt nu när du har ont i tassen, men det ser åtminstone betydligt mer ståndsmässigt ut med nya "pampuschen" än med bajspåsen!!!!
Och rött är ju sött. Dessutom är jag full av beundran över att du kan låta bli att pilla och bita sönder dina bandage!
Hoppas du inte har ont! Fast du inte kan ta den där elaka smärtlindrande medicinen!!

Gizmo sa...

Wow.. bandage med matdoft.. Kunde du hålla dig från att tugga då? Klart du kunde, du är ju sååå duktig. Hoppas du mår bättre i magen. Matte hälsar att hon gärna hade sett nötknäpparen hon också men ingen annan tvåbent i det här huset vill gå på sånt.. Och fyrbenta funkar ju liksom inte i dom sammanhangen tyvärr :-(
SJälv har jag haft en finfin promenad idag.. NU ska jag vila medan matte donar här inne.
Var rädd om tassen nu..

Hillman sa...

Stackars dig, det var nog sövningen som du blev sjuker av, för då kan man bli lite risig i kistan. När jag fått smärtstillande har jag aldrig blivit dålig i kistan kanske det är skillnad för den svenska medikaninen. Om du skulle behöva medikanin igen så kanske du skulle pröva min sort, den heter "Rimadyl vet. 20 mg".

Kryapådigtaxpussisar i mängd.

Sigge sa...

Inte illa med tasskydd som luktar mat!
Beundrar dej som kan låta bli att ta bort det med dden doften!
Hört talas om fler hundar som blir risiga av sånt där smärtstillande.