lördag 17 december 2011

...det var väl roligt hurra!

Kan berätta att det är absolut ingen som sjunger på "nej se det snöar-visan" i min flock.Jag skulle faktiskt vilja ha skor på de andra tre tassarna också.I år har hann alla båtar dras upp innan isen lägger sig på sjön.Matte har lagat lammracks med svartrötter till middag, och hon skar bort en massa fina lammbitar till mig. Dessutom hade hon gjort julskinkan tidigare på dagen så jag fick en bit av svålen också. Det gäller nog att äta ordentligt för att tassen ska bli alldeles hel igen. Snökramar, Ludde!

9 kommentarer:

Arlo sa...

Aha, jag läste svartfötter först...trodde de hade något med din tass att göra.
men Ludde, nog gillar väl du åtminstone snön, även om dina panschisar inte gör det? Väl?

tessan sa...

Men jösses lilla gubben, du har då varit med om massa tråk! Men jag har läst och läst men kan ju inte hitta VAD som har hänt med din tass?? :( Acke är ju duktig med tratt, men kan tänka mg att Primo skulle göra som dig...vägra lägga sig! En stor puss på nosen tilldig och en kramis till husses och matte!

Vi i Kasperian sa...

Här sjungs inte heller! Snö ska vara lätt och fin och rullvänlig, inre blöt och klafsig och läskig!!!!
Fast det där med lammbitar låter ju inte så dumt! Ser delikat ut på tallriken också.
Jag tror att min matte hoppade över middagen, hon drack nog bara glögg i stället... ;)
Fast hon har köpt en julskinka också, men ska inte laga till den riktigt än.

Edith sa...

Vilken smaskig middag! Och vilken tur du har som får smaka både lamm och skinksvål. Min matte har fuskat och köpt en färdigkokt skinka på IKEA. Nöden har ingen lag. Colliekramar

Emma o Malte sa...

Jaså ni har fått snö hos er! Här är det ganska tomt på det ännu.. Men de där lammracksen såg väldigt smaskiga ut! Äter man såna då glömmer man ju allt som har med snö att göra:-) Kramis

Gizmo sa...

Jag var faktiskt lycklig när jag kom ut i snön idag, TROTS att den var synnerligen blöt..
Hoppas din tass mår bättre.. Med SÅN GOD MAT borde den läka i racerfart..
Ha en fin 4de advent nu.

Sigge sa...

Här sjunger vi inte heler utan svär och förbannar allt eländigt lappmögel.
Tror dessvärre att jag drabbats värre än du. Nu smetas det salva på mina tassar för att jag ska slippa vidirga snöklumparna mellan tårna.
De där lammmojarna ser ju goda ut.

Nisse sa...

Vilken middag då. Så hungrig jag blev nu så här på kvällskvisten. Kanske skulle jag ta mig en liten bulle tro. Du gör helt rätt i att äta lite extra så tassen läker ordentligt. Måste säga att bilden på dig vid bryggan är helt magiskt vacker.

Hillman sa...

Mumsigt käk du har fått men svartrötterna är ju vita, så då kan det väl inte vara heller, hihi. Matten talar om för mig att de smakar som sparris, fast det vet jag inget om inte heller vet jag hur lamm smakar då säger matten att som rådjur fast lite tamare, hihi. Mattens förklaringar skulle kunna göra en gråhårig men det är jag ju redan så det spelar ingen roll, hihi.

Du får be hussen köpa dummitövlar åt dig så du slipper bli blöt om tasselitassarna, hihi.

Taxpussar.