torsdag 8 december 2011

På Operan

Husse och jag gick sakta på en promenad igår när vi kommit hem från Coco. Sen vilade vi oss en stund innan vi åkte tillbaks till stan igen. Coco gillade föreställningen och tyckte att snöflingorna som dansade var finast. Matte tog lite bilder där som man kan se på Husses blogg. Cocos pappa hade köpt med sig indisk mat på hemvägen som människorna åt, och jag fick en halv storburk med god köttig mat. När vi kom hem igen var det dags för bandagebyte, och det gick lite lättare den här gången för dom tog det VÄLDIGT sakta och gosade med mig hela tiden, för jag blir ganska skärrad när dom håller på med sånt där läskigt. Dessutom hindrade husse mig hela tiden från att slicka på såret i tassen, och då undrar jag hur det nånsin ska kunna bli bra? Örat är däremot redan bra så det känns inte alls.

Idag blev det lite tidigare bandagebyte, för jag lyckades fastna med tassen i en massa kvistar och löv när vi var på promenad så hela bandaget åkte av. Då ringde hussen så matten fick komma och hämta oss med bilen. Inte tog han några bilder heller men jag ska nog få honom att plåta lite i morgon... Bandagerade kramar, Ludde!

4 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Usch ja, klart du blir skärrad! Men riktigt tapper är du, det ser jag nog! Tur i alla fall att du blev hämtad med bil när du tappade bandaget.
Tror att Coco och matten och Nisse (matte har kollat på din husses sida :)) hade riktigt trevligt på Operan.
Den där "Nötknäpparen" är rolig minsann!
Du kunde gott ha fått följa med, tycker jag! Ifall du hade velat det, alltså. :) Men du och husse hade det nog bäst så som det blev.

Arlo sa...

Det där bandaget blev allt ett riktigt julpyssel för hela familjen! Tur som attan att du fick åka taxi hem från promenaden!

Sigge sa...

Vilken tur att det fanns taxi att tillgå.
Förstår att du blir skärrad när bandaget ska bytas. Så klart det skulle läka bättre och du fick slacka det ordentligt. Fast människor har ju så underliga åsikter om sånt!

Hillman sa...

Attans det där med din tass, inte braigt alls, hoppsa att du blir bätter snart så du slipper bandaget, för jag minns brorsan han gick en hel sommar med tassen i bandage. Matten köpte en sko till honom en sån där som ser ut som en sockeplast, jättebraigt när man ska vara ute.

Kryapådigtaxpussar.