onsdag 14 december 2011

Stadsdags

Lurade med matten ut på promenad idag för solen sken fast den syntes knappt ovanför trädtopparna. Vi träffade grannpudeln Leja vid en vägkorsning men det blev tyvärr inget springomkring.På eftermiddagen åkte vi in till stan och jag talade om för alla 08:or att jag varit där.Först gick vi till Mariatorget för att handla lite på Oaxen Skafferi. Husse och jag stod utanför medan matte köpte skinka, leverpastej och en burk inlagd sill och sen hämtade vi Coco på dagiset och gick till hundkaféet.Ebba hade drapperat sig i favoritfåtöljen.Molly och jag låg på golvet och flirtade lite med varandra.Coco var fram och tog en närmare titt på Ebba innan vi gick hem.Coco och jag åt pasta med korv och de andra åt pasta med mattes köttfärssås.Jag fick en Friskies med tonfisk till efterrätt, men Saras skorpor fick jag inte smaka för husse påstod att mandel är en sorts nöt som inte jag mår bra av. Jag tror bara att han ville ha dom för sig själv.Jag fick i alla fall en jättekram av Coco när vi skulle åka hem, och det fick minsann inte han. I morgon ska jag på återbesök hos vetten... Lite oroliga kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Rudi sa...

Men det där var väl en bra dag trots att du inte kan gå obehindrat?God mat , snygga brudar och kram från Coco...inte illa! Men du, vad läskigt med återbesök. Oj, vad jag ska hålla mina tassar för att det går bra!

Emma o Malte sa...

Vilken toppendag du haft! Vi är riktigt avis på er som har det där fina hundkafét, vi tycker det ser så mysigt ut!! Men det har vi ju sagt innan.
Hoppas det går bra hos vetten imorgon! Vi håller våra tassar för dig!! Kram

Kasper sa...

Det går nog bra hos vetten, ska du se! Du klarar ju jättebra både en vanlig promenad och en stadspromenad på samma dag!
Synd att matte och jag är bortbjudna på lunch i morgon/idag, annars kunde vi ha träffats vid Animalen. För matte behöver in till Södertälje igen, så fort hon hinner. Men det gör hon inte förrän på lördag.
Men hålla tass för dig, det kan jag! Och det ska jag!

~ Eva ~ sa...

Vi håller tummar & tassar för att det går bra hos vetten Ludde, och det tror vi att det faktiskt gör också ♥

Eva & med flock

Edith sa...

Det där hundkaféet skulle jag och Hilda gärna följa med till. Förresten är det inte Hilda som ligger där i fåtöljen redan? Fast hon kallar sig Ebba. Lycka till hos vetten! Hilda hälsar och tackar för gratulationen. Colliekramar

Sigge sa...

Du ska se att nu kan du stoppa sko och bandage LÅÅÅNGT ner i soppåsen!
Fast jag vill också ha ett hundcafé.
Undrar när nån vettig människa öppnar ett sånt här i Malmköping

Hillman sa...

Cocokramar det skulle alla hundar få, tänk att ha en alldeles egen Coco, du är en lyllos, hihi.

Taxpussar.