torsdag 6 januari 2011

Usch!!!

Fy för den lede. Inte nog med att husse väntade så länge med att gå ut så jag nästan gjorde i pälsen. Det var rena snöstormen ute! Typiskt att jag skulle få lagottopäls på tassarna.All snö fastnar och blir stora bollar! Snökramar, Ludde!

6 kommentarer:

Arlo sa...

Men om du fick lov att stanna och ansa lagottotassarna så kunde du väl inte dra samtidigt, utan hamnade bakom hussen. Då blev han väl nöjd åtminstone? Sen tycker jag att man inte får vänta så länge att gå ut med sin hund så det blir kris med korslagda ben och så...

Kasper sa...

Jättevidrigt ute i dag. Fy fasiken!!!! Säger jag och matte unisont. Och katterna jam(s)ar med!
Nu ska jag i alla fall ut en snabbis - och sen ska här minsann sovas. Helst ända till april!

Ludde sa...

Jag har faktiskt inte dragit ett enda dugg på sista tiden. Visserligen för att det är svårt att dra och pulsa i djupsnö samtidigt och att han inte går i vägen hela tiden.

Sigge sa...

Vädret var mer än vidrigt.
Inte var det så mycket bättre idag att försöka ta sej fram genom all snö. Om din husse smörjer dina tassar så slipper du äckliga snöklumparna. Jag har ju inte nån lagottopäls men fy vilka otäcka klumpar jag får utan insorda tassar.

Boubou sa...

Ingen bra kombination på tassarna, krullig päls och kramsnö.. Själv ser jag inte klok ut, och går till och med konstigt eftersom hela jag blir en snöboll..

Hillman sa...

Ja, jag har samma problem om det blir blötsnö, då fastnar det på hela benen med massor av bjällerklang. Ska visst finnas något som man kan spraya pälsen med så det inte fastnar.

Taxkramisar.