söndag 2 januari 2011

Svampskogen i vinterskrud

Matte ville inte följa med ut idag, så husse åkte till svampskogen med mig.Det var nog ett tag sedan det plogades där, men bilen som åker med mat till vildgrisarna och rådjuren hade gjort spår vi kunde gå i.Jobbigt att gå i smala spår och hålla koll på husse samtidigt.Måste se om det kommer någon också.
Vi skottade mera snö när vi kommit hem, och när Sasha gick förbi så kunde jag inte låta bli att hoppa över husses cykel och hälsa på henne och säga Gott Nytt År. HUR kan han tro att en cykel skulle kunna stoppa mig? Lyckliga kramar, Ludde

5 kommentarer:

Arlo sa...

Oj, trodde han verkligen att den bräckliga cykeln skulle hålla atletiska Ludde inne på gården? Det var optimistiskt! Lika bra han ställer undan den inomhus, däe den ska stå i väntan på vårvägar!

Kasper med matte sa...

Jo, det var verkligen att underskatta dig och dina lååånga vackra ben!! En barnlek för dej att hoppa över, jag hade nog antingen krupit under eller hoppat "emellan".

Akta er bara för att gå ända fram till dom där grisarna vid vägens slut! Man vet kanske inte så alldeles noga hur deras meny skulle se ut om dom fick välja fritt!!!

Hillman sa...

Nä, det var väl dumt att inbilla sig, du har ju så långa ben så det förstår vi att det bara blev ett pytte studs.

Taxkramisar.

Giah med flock sa...

:) Vilken miss att tro att en cykel hindrar en smart hund...På jakt efter en brud ;)
Va bra att det fans spår att gå i !!! Vi har inte hittat någon riktigt bra väg, utan eländiga bilar som far fram och tillbaks så vi måste va kopplade... Ha en god natt nu och en riktigt bra fortsättning på nya året!!!
Hälsningar från Giah med flock!!!

Buttons sa...

en liten cykel är förstås inget hinder för en lång ståtlig kille som du..........Gott nytt år på dig, och dina människor.............puss på svansen