fredag 7 januari 2011

Mycket snö

Idag var det ett par plusgrader och det räckte för att få ut matte i trädgården.
Vi kastade fender medan husse skottade gångar. Sedan gick han och jag ned till Delibutiken och drack kaffe.När vi kom hem tyckte jag det var säkrast att ligga under soffbordet.Husse skulle nämligen skotta altantaket. Matte hade knutit fast honom i ett snöre och andra änden i badkaret för säkerhets skull... Fredagskramar, Ludde!

6 kommentarer:

Stella o Doris sa...

Jösses så kul du och matten har med fendern :-) Och sen är hon klok din matte som binder fast husse så han inte kan rymma för långt!

Ha en trevlig helg!

p.s vi hörde förresten vår matte prata om dig, hon sa att du alltid har så roliga kommentarer, vi håller med, lika kul och underfundigt varje gång!

Kasper sa...

Hörrudu Ludde - jag tycker nog att du ska uppfostra din matte lite bättre! Hon luras ju!!!!
Fast att hon knyter fast husse är ju klokt förstås.
Tur du har förresten, som har så långa ben! Som gjorda för den här vintern. (Det är inte mina.)

Matte hälsar och säger att nu har hon inspekterat den där butiken - och hon önskar att den låg närmare oss! Vilket härligt ställe!

Edith sa...

Vad bra att matten knöt fast husse. Min matte säger att det är livsfarligt att vara uppe på tak. Och det kan nog stämma. Trevlig helg!

strövelstorpslagottona sa...

Sån tur att din matte är en förståndig matte. Inte kul alls om husse hade druttat ner från taket. Fortsätt att hålla koll på din våghalsige husse.
pussar

Lukas sa...

Vilken härlig lek din matte har med dig :0) men att bli så där lurad känns lite kollrigt. Jag springer också på precis allt.
När husse skottade altanen behövde han inget snöre, men din husse han är tuffare han! Uppe på ett tak och skottar!

Hillman sa...

Kan just tänka mig hur det såg ut, husse fastknuten i tortyrkammarmojen, hihi. Kul att springa och hämta grejer, jag blir oxå lurad och springer iväg så har inte matte kastat nåt, då får jag dubbel motion, hihi.

Taxkramisar.