söndag 23 januari 2011

På isen

Husse sågade och donade i trapphuset och matte bakade småkakor. Matte sa att dom nästan bara består av socker, så jag fick nöja mig med fyra Markiesar och några hundkex till kaffet istället. Efter fikat gick vi en runda runt sjön.Fast jag tycker det var fusk att vi genade över sjön så matte slapp gå där det är som backigast... Isiga kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Hillman sa...

Åh, sicket härligt väder ni har, med massor av sol den har lyst med sin frånvaro här trots att vi har kallväder. Min matte skulle oxå gilla att slippa uppförsbackar, hihi.

Taxkramisar.

Arlo sa...

Modig matte du har som törs gå på isen. Sånt törs inte min. Inte för vi har någon is att gå på, men ändå...

Sigge sa...

Oj oj så ni vågar gå på farliga isarna.
Här är det inte en människa som sätter fötterna på isarna. Alla är opålitliga och av urusel kvalitet. Fast matte såg en självmordkandidat i Eskisltuna dag som
satt och pimplade på Eskilstunaån nära strömmande vatten!!!!!

Kasper sa...

Ser att du har rullat på död padda, fått falukorv och fått FYRA märgkex plus lite annat till fikat!!!!!
Jahaja, så kan man alltså också ha det, när man är hund.
Och nu har du fått rejsa på isen också!
Själv är jag glad att matte satt sig en stund vid datorn igen (men nu börjar redan huvudvärken komma, säger hon!) men vaddå, mina kompisar är väl faktiskt värda en väldans massa huvudvärk!

Hon funderar i alla fall på att i morgon sticka näsan utanför dörren också. Kanske i en hel kvart? Vore ju lite kul att få sällskap på tomten.
Men det KOMMER bättre tider, lovar hon. TUR DET!!!
Nosisar till både dej och tvåbeningarna!

Stella sa...

Vi får inte ut vår matte på isen, i söndags körde det bilar på isen, men matte vägrade sätta sin fot där och riktigt så tung är hon (nog) inte...

Blir lite intresserad av din nya parfym, Padda no 5, luktar nog mumma det :-)

Kramar från Blond löptik från Borås

strövelstorpslagottona sa...

Vi får inte heller gå ut på isar. För så där tusen år sedan (mamsen är förskräckligt gammal)var hon med om att åka genom isen i en bil. Himla klantigt tycker vi. Så var rädd om dom gamla.
pussar

Lukas sa...

SÅ VACKERT! ORUSTVACKERT!
kramisar

Buttons sa...

Tjenare Ludde snygging, såna där parfym rullningar gör jag också då jag får chansen, men dom slutar alltid med skumbad, eftersom min matte inte har samma smak som jag då det gäller parfym.............ofattbart tycker jag.......blötpuss