lördag 8 januari 2011

Lite bakom

Här är det precis som vanligt.Jag är fortfarande lite bakom när vi går. Matte har friserat mina tassar nu så jag kanske slipper snöbollar.Hemma vågar jag knappt sticka ut nosen för alla istappar.Får nog be husse banka ner dom innan jag får några i huvudet. Jag kan ju i och för sig ha hjälm på mig, men jag är osäker på vad folk skulle tro... Isiga kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Arlo sa...

Men inte bor jag väl norr om dig, Ludde? Men du ser ju ut att bo vid Nordpolen med dom istapparna! Snygga, men ganska farliga förstås, så sätt hussen på att banka bort dom för hjälm ska du inte behöva ha på din egen tomt!

Ludde sa...

Jag sa ju att jag är lite bakom! Västerut menar jag ju...

Kasper sa...

Oj! Vilka istappar! Dom har inte kommit fram hos mej än.
Tycker förresten att TVÅ rep vore lämpligt att binda hussen i när han ger sig ut på DET DÄR taket!!! Min matte får svindel bara av att se på bilden!!!
Bra med tassfrilla, och tänk att du håller dig bakom fortfarande. Nåja, än har du chans att dra omkull husse! Men se till att han hamnar mjukt i en snödriva, för han är nog faktiskt ganska bra att ha även om han envisas med att gå först.

Tessan sa...

Ludde i hjälm haha det vore ngt! Dom är som sagt var vackra men inte om dom sätter sig i skallen....Här är det isgata ute efter ösregn igår!Kanske ska ha skrillor på mig och hundarna..det vore en syn för gudarna!
Ha det gott!

Sigge sa...

Oj oj du har en modig husse du.
Min matte hade inte vågat sätta en en fot på det taket för det HÖGT.
Ja alltså hon får svindel av allt högre än en köksstol.
Istappar är vackra men bra läskiga när de faller så det är nog bäst att de blir nedtagna så du slipper hjälm.

Hillman sa...

Det däringa taket ska man nog ha en lyft till så man slipper dråsa i backen som min husse gjorde för några år sen. Akta hussen så han inte gör sig illa.

Taxkramisar.

Edith sa...

Dom där istapparna ser livsfarliga ut. Se upp Ludde! Be hussen knacka ner dom men först måste matte knyta fast husse. Colliekramar

Wille sa...

Jisses vilka istappar ! Ser inte så skoj ut, och dem vill man inte få i huvudet.
På mattes jobb är istapparna ännu större, de största når ända ner till marken och då är det ett enplanshus vi talar om, men med ett väldigt sluttande tak. Istapparna där är runt 1,5 meter stora, minst !
Jojo det skulle se kul ut med en Ludde i hjälm. Men husse måste vara ordentlgit fastknuten så han inte ramlar ner, om han ska ta bort dem !