onsdag 26 januari 2011

Macho

Förstår inte vad jag gör för fel? Jag tränar, skuttar och drar, voffar högt med djup basröst när det behövs och uppträder allmänt provocerande emellanåt, som det anstår en macho hund. Vad har jag för DET? Vi har träffat högvis med andra mattar när vi går på promis, och dom frågar bara vad jag är för ras och säger att jag är SÖT! Uch och fy!!!Hur kan någon kalla mig SÖT? Machokramar, Ludde!

11 kommentarer:

Arlo sa...

Vilken jobbig situation för dig Ludde! Du kanske skulle ha bytt namn, som jag gjorde. King, Devil, Rocky eller nåt sånt skulle du kanske heta. Sen kanske du ska börja använda brylcréme för att komma bort från det där gull-rufsiga utseendet,Lycka till, tuffing!

Freja Phaléne sa...

Nej men, som de hånar dig! Du är ju jättetuff!!! En riktigt snygg vovvekarl tycker jag... Kanske får önska dig ett tufft nithalsband så alla ser att du inte bara är söt utan supermacho oxå!! Nospussar!

Hector sa...

Klart du är tuff, fast varför kan man inte vara en söt tuffing ??????
Det där med söt är nog en mycket personlig värdering för ska man skrämmas så finns det inget som funkar så bra som att se söt ut, men visa sig tuff !
Min tjejpolare kallas också söt, men en dag när en hantverkare skulle komma in till dem och fixa ngt då blev en hon en riktig tuffing och skällde ut han efter noter, dessutom flyttade hon sig inte en tum när han försökte gå förbi henne, hon bara stod kvar och såg stint på honom tills hennes matte sa att det vara okej, då lät hon honom komma in - och hon är "bara" en cardigan......
Fast vill du SE tuff ut så be matte ordna ngt tufft till dig som då t ex ett nithalsband eller så. Man kan ju inte rå för sitt utseende och det är väl bättre att vara söt än ful ????

Hillman & Illerson sa...

Min matte ylar om att du är såååå sööööt, fast jag tycker du är frän och tuff. Det är nog bara mattar som blir så där larviga, klart är att du är en tuff hederstax, hihi. Matte skulle önska att få tag på en sån som dig om hon inte haft oss förstås.

Taxkramisar.

Lukas sa...

Jag tycker inte att du är söt, men det tycker min matte. Jag tycker att du är JÄTTEstor och cool. Supercool.
Kramis

Sigge sa...

Frågar du mej så ser du ujt som en råbarkad typ.
Men matte som inte har någon talan påstår att du är söt.
Äsch, hon är säkert halvblind

Giah me flock sa...

Vi tjejer tycker du ÄR söt ;) Det är inge fel att va söt ju... Man kan va cool ändå!!!
Puss från Giah, Alyza och vår matte...

Tessan sa...

Ja men serdu att macho och frän kan man vara fast man är söt, och du är ju både ock!

strövelstorpslagottona sa...

Du ÄR söt, fast tuff. Det är din underbara själ som gör dej så söt, var stolt
pussar

Elliot sa...

Tjena mannen...
jag säger bara en sak om dig Ludde
" Mannen, Myten, Minisken"

Buttons sa...

ojoj Ludde, Jag förstår verkligen ditt dilemma, jag får höra nästan dagligen att jag är en söt tjej ??men jag är ju en vråltuff kille presis som du, men betydligt mindre förstås.
Stå på dig Ludde , I got your back

blötpuss