lördag 15 januari 2011

Sniff

Det är likadant varje morgon.Jag kan sitta hur länge som helst utanför Sashas grind och vänta - men hon kommer aldrig samtidigt med mig.

Hussse och matte åker iväg ibland och går på hästvägen med mig.
Där finns mycket spännande att sniffa på.Om man skrapar varsamt kommer det underbara dofter av alla som passerat.I snövallarna är det lagrat hela vinterns alla tikar som gått förbi.Då skrapar jag inte försiktigt, inte! Sniffiga kramar, Ludde

7 kommentarer:

Kasper sa...

Hihi, Ludde, kan tala om för dig att ALLA hundar som går förbi min tomt, dom lämnar visitkort där vid soptunnan!
Själv rusar jag dit för att kolla så fort matte öppnar dörren.
Väldigt intressant.

Tvåbeningarna får väl också lov att börja spana efter Sascha, kan väl inte vara så svårt! Sen är det bara att anpassa dina tider efter hennes!!

Arlo sa...

Du, Ludde, om en brud aldrig fattar vinken fast du trånar och uppvaktar är det kanske dags att byta brud. Det finns ju så många...som du märkt av doftantalet att döma! Nu är det snart vår och du får ta ett rejält initiativ, polarn!

Hillman sa...

Aha, du har vart och läst dagens nyheter på hundfronten, ja det har jag oxå pysslat med. Fast det var mer snö hos dig tror jag.

Taxkramisar.

Edith sa...

Du verkar ha en sjusärdeles bra näsa Ludde som snappar upp alla dessa dofter. Colliekramar

Buttons sa...

hejsan Ludde, snygga tjejjer finns det gott om, det är bara att välja och vraka, fast om du har fastnat för en speciell så .........ja jag vet hur det är.........blötpussar

Wille sa...

Ooops, det där känner jag igen ! Jag hittar också en massa meddelande från tjejerna, men matte gillar inte att jag gräver ner hela ansiktet i snön för det.
Idag har vår snö minskat drastiskt på några dagar. Det syns t o m gräs på en del ställen ! Så idga fick en passa på att snörulla en hel massa !!!!! En vet ju inte hur länge snön är kvar när den verkar försvinna så här fort !!!

Elliot sa...

Fortsätt att vänta Ludde,, trägen vinner :-)
Nu håller all snön på att smälta bort här och det doftar ljuuuuvligt.