onsdag 19 januari 2011

Goda rullningar

Idag sken solen så matte hängde med på promenaden.Vi gick på hästvägen och såg inte en människa, så jag fick springa lös hur jag ville.Om ni tror att jag vilar mig så tror ni fel!Jag hittade nämligen en synnerligen väldoftande död padda i snön som jag rullade mig i.Det gäller att dofta riktigt manligt om man ska impa på tjejerna.Det finns inget som piggar upp så som en lyckad parfymering! Doftkramar, Ludde!

5 kommentarer:

Arlo sa...

Var paddan verkligen död innan du rullade dig på den? Eller tog du livet av vårens första padda? Hur som helst var det ett attans snyggt rull!

Tessan sa...

Padda så här års i snön?? Jösses skulle gjort Ackes dag att få rulla i den! Här lyser solen idag...och snörullningar har vi klarat av på första rundan i skogen....Hoppas solen lyser sen oxå då kanske vi kan ta kameran med på em prommisen! Ha en härlig paddoftande dag
Kramen!

Hillman sa...

Jistanes, va du kullrar paddor är giftiga för det fick brorsan erfara, när han bet i en ute på gården. Han tuggade fradga en lång stund så skummet yrde, det är nog bättre de är i det tillståndet som den du hittade för då kan man göra en rullning,hihi.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Padda nu????????
Jag har aldrig rullat mej på nån sån, rullar mej överhuvudtaget inte i nåt som luktar. Det fixar jag i spagroparna istället.

Parisercollie sa...

Vilken tur du hade som träffade på en godluktande padda. Nu kommer du att göra succé hos kvarterets damer ... lita på mig. Det är sånt vi hundflickor uppskattar. Colliekramar