lördag 18 september 2010

Regn igen

Tycker att jag läst så mycket om väldoftande brudar på senaste tiden.Jag har sniffat varje morgon......och sniffat, men inte märkt nåt här.Vi var ute på en sol och regnpromenad häromdagen.Idag har vi tagit årets sista båttur och dragit upp den.Coco kom förbi på lunch.Hon tyckte det var kul att stampa på min trippelpipboll så den tjöt riktigt högt.Sen ville hon byta sin båt mot min snörboll, men det tyckte inte jag... Pipiga kramar, Ludde

7 kommentarer:

Arlo sa...

Åh, jag önskar att jag fått vara med när ni stampade på trippelpipbollarna!

Kasper sa...

Hihihi, undrar vart det där paraplyet var på väg med Coco...
Regn och rusk har det varit här, men vi var ju borta hela dan och mest inomhus) så det gjorde inte så mycket.

Nix - snörbollar ska man absolut vara rädd om. Jag har repknutar - och det är nog de enda leksaker jag inte kan tänka mig att med varm tass skänka till någon bättre behvövande!

Sigge sa...

Du verkar ha kommit ganska långt i din uppfostran av Coco.
När hon kan kasta ordentligt då ska du låna ut snörbollen till henne

Hillman & Illerson sa...

Va sorgligt nu är det höst hos er oxå, nu när ni tagit upp båten. Det där med väldoftande brudar är nog lite olika, vårt land är som bekant avlångt, så de blir nog snart dofter hos dig med.

Taxkramisar.

strövelstorpslagottona sa...

Jädrans duktig Cocco och husse du har, var och en på sitt sätt.Svamparna ser verkligen bra ut. Hoppas du har sol idag, det har vi
solpussar

Tessan sa...

jösses Ludde om du skulle vara här skulle du känna måååånga goda sniffdofter på brudar!
Så söt Cocca är under sitt stooora paraply:)
Kram från mig!

Wille sa...

Jodu igår var det en tuff dag för mig, för jag träffade på en MYCKET väldoftande dam. Men se inte fick jag ens komma när aoch hälsa inte. Nä nä. Idag är jag lite "eftertrött" men lite busar jag ju i alla fall.