onsdag 1 september 2010

En helt vanlig dag

Matte har oljat in portalen och grinden idag. Husse slipade sekatörer och lagade punktering på två skottkärror.Efter kaffet åkte vi iväg och gick en härlig promenad längs krokiga vägen.Jag såg nog att dom åt efterrätt framför teven jag! Jag fick lite rabarberpaj med vaniljsås, men jag slickade bara i mig såsen. Surt sa Ludde... Vaniljpussar, Ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Vaniljsås, ja det har jag smakat, det är gott! Jodu, det stämmer att jag aldrig ätit fruktost, inte heller lunch, men framåt kvällen äter jag oftast en portion. Ibland hoppar jag över det också. Det går bra så också! Leverdoftande kramar!

Hillman sa...

Mums för vaniljsås men vi får inget mycket av sånt som är sött, fast vi kan få vipsgrädde för matte blandar bara i pyttelite socker. Vilken härlig promenixväg du har, en sån vore bra att ha, där det inte finns några bilar.

Taxkramisar.

Hector sa...

Voff på dig ! Jo du rabarberpaj är surt. Äppelpaj är godare. Men jag skulle gjort som du valt bort pajen och ätit vaniljsåsen.
Jodå matte gör framsteg, men jag måste jobba en del med henne för att få henne att göra bra ifrån sig. Men det är ju lite utmaning det med.
Du har en alldlees jättefin promenadväg där hos dig, vet du det. Skulle inte ha ngt emot att promenera där alls jag heller.
Ha nu en skön kväll, snart ska ju i alla fall jag sova, en blir rätt trött ju.

Kasper sa...

Vill bara säga hej! Både jag och matte är så trötta nu att vi REDAN tänker stupa i säng! Sov gott du med, Ludde, och i morgon ska jag berätta vad JAG fick som nästan-kvällsmat idag! ;)

Edith sa...

Visst är det gott med vaniljsås - det har jag också smakat. Min matte tycker att din matte och husse verkar vara av den energiska sorten ... alltid något på gång. Colliekramar

taxenmilton sa...

Vanilj yoghurt, är jätte smaskens men jag får bara lite för matten tror att jag inte blir så bra i magen av det. Ja du Ludde nu har verkligen hösten kommit och fort har det gått. Det var bara nio grader när vi gick ut i morse. Ha en bra helg. Tax kram Milton