torsdag 9 september 2010

Dikesklipp

Det var mycket bättre förr! Nu har kommungubbarna åkt förbi på våran väg och klippt dikeskanterna.Det betyder att jag inte har några bra pinkställen längre.Hittade en ormbunke som hade klarat sig från skövling.Jag känner mig extra fin när jag får ha det nya halsbandet. Fina kramar, Ludde

8 kommentarer:

Arlo sa...

Dumma kommungubbar! Tack för rösterna! Du ÄR snygg i nya halsbandet...det är lite raggarstuk över det!

Kasper sa...

Nu låter du som min matte - visst var allt bättre förr!!!! Vet väl alla! Vart är egentligen världen på väg...

Men tjusig i halsbandet är du i alla fall. Så NÅGOT finns ändå som är bättre nu än förr! :)

Edith sa...

Du är verkligen fin i ditt nya halsband. Matte ska beställa ett åt mig också och ett åt Hilda förstås. Ha' det så bra!

Giah o Alyza me flock sa...

Du är sååå fin i nya halsbandet :) !!!
Synd att dom snodde dina pinkplatser...Men du får fixa nya ställen ;)
Puss Giah o Alyza me flock

Wille sa...

Klart du ska känna dig fin ! Du är ju jättefin i ditt nya halsband. Jag vill också ha ett, vart hittar man dem, kan du fråga din matte om det ?
Visst är det trist när de klipper bort vårt postgräs, tur att du hittar en ormbunke ändå. Hur ska man annars gör - hålla sig ???

Hillman sa...

Tänker de där gubarna inte nå på alla jyckar som måste annonsera efter dikeskanterna, för om de gjorde det så skulle de kunna lämna lite grästuvor här och där. De har gjort likadant här, fast inne på vår väg är tuvorna kvar.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Förskräckligt detta att de alltid ska sno våra pinkpölatser. Vi borde kanske göra en gemensam anmälan. Typ Grupptalan mot förstörda pinkställen eller så.

taxenmilton sa...

Klart att du ska känna dig fin, med ditt nya halsband, för du är jätte fin. Nä de var inte snällt att ta bort pinkis ställen för dig. Vi kanske skall bilda ett nytt parti, ?????????? nu när det snart är val... Nosse gosse Milton