onsdag 29 september 2010

Ingen blogg

Det blir ingen blogg idag, för vi har inte gjort något särskilt. Husse och jag har sorterat en massa kartonger med böcker i tre högar. Släng, spara och till Myrorna. Fem kartonger till Myrorna ligger klara i bilen tills i morgon. Ungefär lika mycket åkte på kärran tillsammans med gamla skidor, handfat, trasiga spadar och skyfflar, plast och papper i mängd, en sämre begagnad toalettstol och Åkes gamla tjock-teve upp till återvinningen. Gissa om matte blev glad? Sopiga kramar, Ludde

4 kommentarer:

Arlo sa...

Men vilken duktig husse du har!!! Sånt jobb gillar verkligen mattar, det vet jag också! Fast du kollar väl att allt går rätt till, Ludde? Utan dig skulle det väl inte gå lika bra?

Wille sa...

Här har det också städats förråd , men det var i helgen. Men gissa om husse slängde en massa skräp och annat onyttigt. Men matte hon blev sittande med en massa teckningar hon gjorde när hon gick i gymnasiet, ja det sa hon att de var från i alla fall. Blev väl lite nostalgisk där kan tänka. Men vi fick snart fart på henne igen.

Kasper sa...

JAAA! Tror verkligen att matten blev JÄTTEGLAD! Glada mattar är trevliga mattar, så jag tror att du också blev glad!
Antagligen husse också - måste han ju bli, om inte förr så när han såg hur glada ni blev!

Hillman & Illerson sa...

Här står oxå kärran snart fulllastad, den ska till återvinningen eller soptippen som det hetter förr. Där ska husse sortera upp det på olika ställen. Vi har faktiskt varit med dit några gånger och då var vi skraja för att det skulle finnas en låda med återvunna taxar. Nån sån hittade vi inte, det var bara mettall, skrot, glas, plast, brännbart osv. Den här gången får husse åka själv, så man inte blir inlämnad till återvinning, hihi.

Taxkramisar.