lördag 4 september 2010

Läskig plast

Egentligen skulle man stanna inne!Visserligen blir det nog fint runt entrén, men husse har så mycket läskiga saker framme som man ska kryssa mellan när vi går ut.Det läskigaste är nog att gå på plasten som fladdrar när det blåser.Vi kom i alla fall ut på promenad i svampskogen, men vi plockade ingen svamp idag. Däremot fick jag hälsa på några svampplockare som hade korgen full av blodriskor. Läskiga kramar, Ludde

8 kommentarer:

Arlo sa...

Man kanske måste stå ut med lite läskigheter om huset ska bli så attans snyggt som det verkar bli!Och du kan ju alltid dra med husfolket till skogen om det blir för mycket av det läskiga! Killkram!

Kasper sa...

Nog blir det fint, alltid! När matte ser VÅR entré, så blundar hon...
Lite läskigt med plasten, förstår jag. Tyker du borde lära hussen att måla utan att derälla, för då behövde du ju inte gå på nåt sånt där läskigt. Handlar om hänsyn, ju... ;)

(Fast min matte tycker att din husse är bland det duktigaste som finns, och jag tipsar om att titta in igen, på min sida, jag har gjort ett inlägg nr 2. Därför att matte skrattade så att det inte var riktigt klokt!)

Elliot sa...

Tack Ludde för dina uppmuntrande ord vad det gäller babysockar och rosa parabol :-) jag ska fortsättningsvis bära tratten med högburet huvud
Elliot

taxenmilton sa...

Jamän det blir ju fint. Fy vad jag tyckte det var läbbigt i början att åka flotte, men sen tyckte jag om det. Idag skall jag bara sega och ta det lungt är ganska så trött efter helgen. Nosisar Milton

Stella sa...

Ja sån där plast är läskig, gillas inte, sen låter det allt lite läskigt med blodriskor oxå, så där mördaraktigt... Gillar bilden från spagropen skarpt, vem vet, jag kanske dyker upp någon dag och gör dig sällskap!!

Kram på dig Ludde

Sigge sa...

Du Ludde så här oss emellan.
Jag var ju hos Kasper idag. Gissa vilken matte (inte min) som höll på att glömma kameran!
Hörde nåt mutter om att hämta den och nåt om din husse också.

Tessan sa...

Näää Ludde inte läskigt...luuugn och fin annars kommer tant tessan och tar hand om läget;)jösses det kommer bli så himla fint hos er så självaste Kungen kommer bli avundsjuk!
Ta nu och morska upp dig vännen och jaga bort "huvudspökena" ;)
Krtamis!

Hillman sa...

Tjenare, visst är det ett elände när tvåbeningarna ska fixa överallt. Samma sak här, det är grejer överallt så man vet snart inte vart man ska ligga, tur att knopplådorna finns.

Taxkramisar.