tisdag 28 september 2010

Cykeltur i sol

Jag börjar med att visa en bild från igår.Jag sympatiplockar några ekollon på gräsmattan medan matte plockar de som hamnat i landet.I morse blev det en härlig cykeltur i det fina vädret.Husse drack kaffe och åt kanelbulle, där vägen tar slut, och jag åt några skivor falukorv. (MIN korv!)Jag måste minsann stå fint för att få lite torkad blodpudding också medan skithusse fick sitta och fika! Stående kramar, Ludde

5 kommentarer:

Hillman sa...

Min matte tycker att du är väldans söt, fast så där står vi ibland oxå när vi tigger. Sen är det ett nytt namn på falukorv, dalafilé tycker vi låter smarrigare. Du är i alla fall en väldans stilig hederstax.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Nu Ludde så börjar du ju snart komma upp i mina svampskördar!
BRAVO!!!!!!!!
Återstår bara att du lär dej att leta efter den sen så..........

Arlo sa...

Vilken fin husse-utflykt du varit på! Härligt att få ta ut stegen så där ibland. Sen är ju matsäcken nästan viktigast på utflykt.

Hector sa...

Oj har ni också en massa ekollon. Här faller de ner stup i kvarten säger matte. Och idag när det har blåst en hel del, då bara smattrar det på balkongen bitvis. Har sett att de börjar bli mogna nu, men jag får ändå inte äta dem.
Ser att ni motionerat också. Visst är det skönt att röra på sig lite extra ibland. Det har vår matte fått nippran på nu. Fast vara med på cykeltur, dte får inte jag ännu. Men ibland så sticketr matte iväg på cykeltur med Wille i alla fall. Däremot så snart solen skiner och det blir en vacker höstdag, då drar matte till skogs med oss och det gillar både vi och hon. Matte stortrivs ju nu på höstkanten, det märks.

taxenmilton sa...

Ja du Ludde det är mycket plockande på matten och hussen här åsso. Cykeltur är nog inge för mig tycker mest om att gå i lugn och nosande takt. Klart att du skall ha lite falukorv efter en cykeltur, och som efterätt lite blodpudding. Ha det gott i det fina höstvädret, Nosgos Milton