torsdag 6 maj 2010

Huspassning

Jag har märkt att det är väldigt ofta matte och husse åker och handlar just på torsdagar. Eftersom jag åkte på att passa huset på förmiddagen, förstod jag att det nog är torsdag idag.Jag förlät dem faktiskt när de kom hem, för de hade handlat mycket mat till mig.Jag tillbringade stor del av eftermiddagen med att gnaga märgben.På kvällspromenaden såg vi en hare på ängen, så husse kanske slipper klippa gräset på ett tag... Beniga kramar, Ludde

12 kommentarer:

Edith sa...

Vilken snäll matte och husse du har som köpt så mycket gosaker till dig. Nospussar

Arlo sa...

Det var dags att fylla på med stapelvaror alltså. Märgben har jag faktiskt aldrig gnagt på. Det ska ju vara smakligt har jag hört. haren var fin, men orkar den verkligen skjuta gträsklipparen?

Giah sa...

*Fniss* till kommentaren ovan :)

Den turen till affären gillar du naturligtvis!!!En massa godsaker...Märgben ÄR SÅÅÅ GOTT!!! Måste påminna matte om att det är dags att inhandla nya...(dom gamla toma roar vi oss med)
Men nya=MUMMS!!!

Du kan väl fråga din husse och matte om ni inte ska ordna inackordering kortare tid till alla oss hundar som dreglar över allt gott du får..."LYXDAGAR hos Ludde"...Bra ide tycker jag ;) Jag står först i kön!!!
Speciellt nu när matte envisas med att jag fortfarande ska banta :( borde va förbjudet!!!

pussar Giah

Elliot Kung af Upphärad sa...

Ja Rudis kommentar om haren var bra :-)
Jag ställer mig i kön efter Giah.. hur långt i förväg måste man boka????
Jag förmodar att vi snackar helpansion....

Kasper sa...

Hihi, jag har också fnissat år Rudi, och jag tycker att Giahs förslag är strålande! Så nu paxar jag för köplatsen efter Elliot!

Egentligen borde jag få lie förtur tycker jag, för min matte är rätt sur just nu!

strövelstorpslagottona sa...

Vadå godsaker? Detta är ju i lyxklass. Vi ställer oss också i kön, efter Kasper. Du Elliot, då är vi nära varandra
pussar

Arlo sa...

Men hallå!!!!! "Lyxdagar hos Ludde!! Jag vill förstås också vara med. Kan vi inte komma samtidigt allesammans? Vi bokar in en helg. Vi kan sitta på altanen, smörja kråset och kolla när haren klipper gräset.

Sigge sa...

Håller på Rudis förslag här ovanför.
Vi kommer alla samma helg!
Party party

Malte och Snoken sa...

men å så mkt gott de köpte hem! kan ni inte handla åt husse o matte oxå!!
kaninen skulle du satt efter!!
du e väl taxing?
slafsar från surbrorsorna

taxenmilton sa...

Nä inte går det någon nöd på dig Ludde, skönt att höra att du är duktig och passar huset när hussen o matten handlar, är nog lite sämre på det, tycker inte om att vara ensammen hemma för ett dj.....ävla liv, men min bästa granne du vet, Ulla hon säger att jag kan få vara hos henne om jag behöver... Så snällt,,, Ha en mysig Fredag taxgos Milton

Hillman sa...

Du skulle ju kunna skaffa dig lite gratismotion med att jaga jösse lite, fast bara lite. Igår när matte skulle handla fast det var på byn så fick vi följa med och vi slapp passa bilen för det gjorde lillhusse, då kunde vi ägna oss åt att kolla omgivningarna men vi såg ingen hund idag. Matte köpte frolicar åt oss, så det är ok att handla.

Taxkramisar.

Becca & Olga sa...

Åh smask vad lyxigt!!! Mmmm