fredag 28 maj 2010

Vägs ände

Krokiga vägen blev vårt fredagsgspromenadställe.Jag kände mig lite tilltufsad efter mattes ihärdiga klippande med saxen.Efter en timme kom vi till vägs ände. Husse säger så för vägen tar slut vid ett torp som ligger där vid sjön.Någon hade varit här och grillat nyligen.Lite fotvård tog jag på hemvägen.Detta resulterade olyckligtvis i en omsorgsfullt duschad Ludde, för vi skulle till Maj-Lis på kvällen. Tufsiga kramar, Ludde

5 kommentarer:

Arlo sa...

Nja, du ser onekligen lite tilltufsad ut, men trampdynorna är väl i nyskick efter lerbadet? Kollade du noga att det inte låg kvar någon flintastek på grillen?
Nattkram!

Wille sa...

Gissar att du mår prima efter lerinpackningen du gjorde på hemvägen, ja i alla fall om tassarna. Vad spännande dte doftar när dte grillas, men vilken otur att de grillat där på torpet utan er !

Kasper sa...

Jaså, dom kunde inte låta bli att tufsa till dig i alla fall!
Konstigt det där att dom inte kan låta oss ha vår päls ifred. Jag klipps ju inte, men så här års brukar jag få lite tovor, så jag får allt känna av saxen lite, jag med. Men mest borste och karda.
tur att jag itne är nån utställningshund, säger matte. Säger jag också!
Apropå grillukten - vad fick du till middag idag?

Hillman & Illerson sa...

Jaha, du fick besöka tortyrkammaren efter ditt fot-spa besök. Joho, det hade nog vi fått gjort oxå om vi stoppade ner tassarna i ett dyhöl.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

nyduschad o stilig! du ser väl inte så pjåkig ut efter mattes framfart? det tycker vi hon gjorde bra! hoppas du fick nåt gott hos den där majlis!!